Guzelkizim1 Sabah kaçta kalkiyo gece 12 buçukta uyuyo zorla 7de kaldırıyorum yanlismi yapıyorum 7 bucuk aylik
Canogluss Guzelkizim1 benim bebeğim de 12 de uyuyor ama geceleri emmek için ara ara uyanir bende uyusa diye gözünün içine bakıyorum 😂 5 ay 22 günlük. Bilemedim canim dogru mu değil mi ama karni toksa uyuyor demek ki masallah
Ylcmelis Guzelkizim1 karnı toksa uyandırmayın bence uykusu hafifleşir benm bebeğim 4aylık sabah 5-6arasıı hep uyanıo biraz büyüsede geç uyansa diyorum hep uykusuzum
Rules Guzelkizim1 canım akşam 22-23-24 o saatlerde uyuyor sabah genelde 9 da yada 12 ye doğru uyuduysa 10 gibi uyanıyor. Bence az uyutuyorsunuz gece uykusunu 8:30-9 a kadar uyutun büyüme hormonları uykuda salgılanıyor. Yani şöyle düşünün yetişkin bi insana bile 7 saat uyku yetmiyor
Lidya-t Zorla uyandırdığınız halde gece 12.30 da uyuyorsa bir şeyi yanlış yapıyorsunuz demektir.Hayatta bebeğimi zorla uyandırmam gece geç yatsa da erken yatsada bebeğim uyku düzenini kendi ayarlıyor gayette mutlu uyanıyor mutlu geçiriyor gününü.
Canogluss Guzelkizim1 himm ben hiç uyanmadan 7 de kalkiyor sandim . Benim de öyle canım maalesef dediğin gibi yorucu oluyor