sevimeyuboglu61 Selam arkadaşlar, pazar günü başlayan eklem ağrım vardı dün akşam test verdim pozitifim 27 aylık oğlum dün ateşlenmeye başladı, 2.5 aylık oğlumda henüz bir şey yok Çocuğu olan anneler çocukları nasıl atlattılsr şikayeyerlri arttı çocukla ,
-erCansu- sevimeyuboglu61 2 bck yaşına girecek oğlum 2 gün hafif ateş iştahsızlık öksürük boyle siksyetleri oldu 3. Gün kalktigimzda hiç biseyi yoktu çok şükür benmde bel bacak ağrılarım oldu 4. Gün tat koku gitti 😖
Misirekmegii sevimeyuboglu61 bende pozitifim bol bol Emziriyorum su sürekli teklif ediyorum çorbalar falan iciriyoeum ıhlamur meyve fln geçmiş olsun 2 hece ateşlendi calpol ve islak havlu ile indirdim çok sukur
Mihramomy sevimeyuboglu61 8 aylık bebeğim var eşimle ikimizde pozitifiz çok şükür bebeğimizde bı sıkıntı olmadı bizde hafif atlatıyoruz boğaz ağrısı ve koku kaybı var sedece
Denizbrn 2 buçuk aylıkken oğlum olduk 1 gün ateşi oldu iştahsızlığı ve ishali oldu ama 3.gün çok şükür birseyi olmadı korkma sen güçlü olki çocuklarına bakabilesin
Tazeanne2 Misirekmegii benim bebeğim 7,5 aylık bende covitim ve sanırım o da kaptı ne yapabilirim çok korkuyorum 😭
Misirekmegii Tazeanne2 panik olma b3nimkide kaptığını dusunuyo4um 2 gece ateşlendi çünkü v3 çok mızmız ve ağlak bol emzir çorba meyve yoğurt onlar hemencecik atlatıyor insallah
-erCansu- sevimeyuboglu61 ay doktor bı iki ay sürer demişti allahtan bı ay olmadan geçti aman onada razıydım en azından yatak döşek olmadım yaa çok şükür Allah herkese şifa versin
Ktuna Bizde yarın karantinadan çıkıyoruz son günümüz 😣 eşim ve bende koku tad kaybı dışında bi sıkıntı olmadı ayakta atlattık şükür. Bebeğim 1 yaşını doldurcak onda herhangi bi belirti görmedim bol bol emzirdim, su ıhlamur içirdim. Sizde kolay atlatırsınız inşallah