Dorukhanikra Anneler oğlum 32 günlük oldu sarılık vardı yeni doğduğunda şimdi hala gözleri tam anlamıyla beysz değil meme mama besliyorum çok kusuyor korkuyorum bilgisi olan yanıtlayabilir mi
Oznuryunus Dorukhanikra en son gözlerinden gider canım bizim de 1 buçuk 2 aylığa kadar anca geçti sorun etmeyin ama yinede sarılık değerine baktirin
ecemm-6161 Dorukhanikra canım bebekler başta kusar benim oğlum da çıkarıyordu fazla geliyordu veya reflüyü var yanı ondan kusuyır olabilir normal sonda azalıyor gidiyor korka sarlık için 2 saatte bir emzir
Ebruk Dorukhanikra benimde anne sütü sarılığı vardı anca geçti hala bazen emzirince yüzü sararıyor doktor çok normal dedi
Dorukhanikra ecemm-6161 ecemm-6161 bu sarılık yüzünden mama ya başladım kızımda hiç böyle sıkıntılar yaşamamıştım kusarken çok korkuyorum
ecemm-6161 Dorukhanikra Evt canım cok dikkat et reflü yatağı varsa onda yatır yoksa bebeler için özel inçe yastıkları var Yenidoğanlar için ben basının altına sadece koymuştun kusarken burnundan gelip az daha boguluyırdu bir de yan yatır dik yatırma
ecemm-6161 Dorukhanikra Evt canım deşiğim gibi yada basının altına inçe bez katla koy ben oyke kurtardım süt gelince daha bebek boğar kendini kurtaramaz bence cok cektim o yüzdem
Dorukhanikra Ebruk anne sütü sarılığı nasıl oluyor erkek bebekler de anneyle kan uyuşmazlığı da olabiliyor
Ebruk Dorukhanikra anne sütünde olan birşey yapıyormuş fizyolojik sarılıkta deniliyor galiba anne sütü bebeği sarılık yapıyo ve normal sarılığa göre daha uzun sürüyo doktor 3 ay uzayabilir dedi yeni yeni geçiyor daha