htceee98 4.ayda ne gibi durumlar yaşadınız? Biz Yeni 4 aya giricez ne gibi durumlar bekliyor bizi? Aşısı ateş yapıyor mu? Kilo alımı?
Busragokceberra htceee98 aşı da problem yaşamadım ama kilo alımı yavaşlamış bakalım rotada muayene olacağız
tavsaninannesi htceee98 bizde tam bugün 4 aylık olduk haftaya aşı ve kontrol var 4. Ay atağı yaşıyoruz 15 gündür ya sabır atağı diyorum ben
Tugcesilam htceee98 bizde 4 ay 21 günlüğüz 3 ay sonu 4. Ay başı atağımız başladı huysuzlıklar uykuya dalmama başladı Dalan derken devamda ediyoruz kilo olarak 800 gr almış iyi dedi doktor aşklarda şükür ateş yapmadı
buselidunya htceee98 4 ay 10 günlük bebeğim ☺️ baya zamandır ataklardayız, aşı da biraz problem yaşadım ilk üç gün baya huysuz ve ağrılıydı geceler haram oldu diyebilirim 🥺 kilo alımı da gayet iyiydi, inşAllah çabucak atlatırsınız 🙏🏻
ElvintAnyeri Bizde 4 ay 3 günlük olduk asilarimiz baya huysuzluk ve ateş yaptı 10 gün önce tartılmıştı bugün de tartıldı hiç kilo da almamış 🤦🏻♀️Ayrıca aşırı huy değiştirdi coooook huysuzları ve uyumuyo maalesef ilk aylarda böyle değildi
htceee98 Tugcesilam çok şükür bizim 4.ayimiza daha on beş gün varken gittiğimde sağlık ocağına 330 Gr almıştı cuma günü aşımız var 4.aylik acaba kaç Gr aldı çok merak ediyorum birde bebeğim 12-1 gibi uyur sabah 6.30-7 ye kadar uyanmiyo sizce normal mi
tavsaninannesi htceee98 huzursuzluk sürekli mızıklama kucak isteği aç olmasına rağmen bazen meme reddi sürekli temas istiyor ağlıyor sanki bişey olmuş gibi gündüz uykusu neredeyse kalmadı gece uykusunada direniyor
Busragokceberra htceee98 Boyu iki santim uzamış o yüzden gelişim yok diyemeyiz dedi 15 gün sonra yine bakalım dedi bende mamaya mi basliyacagiz dedim yok dedi ek gıdaya az kaldı zaten dedi
ElvintAnyeri 4 ay atağı kadar kötüsünü ve zorunu görmedim ben zaman geçtikçe daha hafif olur diye düşünüyordum ama daha zoru geldi ve bitmek bilmiyorum bende gün sayıyorum artık sabaha kadar ağlıyorum uykusuzluktan 🤦🏻♀️
Tugcesilam htceee98 normal doktor bana 6 saat ac kalabilir birşey olmaz dedi aama ben mama verdiğim icin gece uyanıp vweiyorumm
ElvintAnyeri htceee98 bazı bebekler çok şiddetli geçiriyor bazıları çok hafif ama her bebekte oluyordur sanırım
ElvintAnyeri Busragokceberra bana da aynısını söyledi doktor 200 gr gerileme bile var bebekte dedi ek gıda içinde çok erken 1 hafta sonranyine taratalım kilo almamışsa mamaya başlayacak galiba
Busragokceberra ElvintAnyeri Bize mamaya gerek duymadı meme reddi vardı ondan olabilir dedi takip edelim dedi
ElvintAnyeri Busragokceberra umarım bizde de gerek duymaz bizimki de meme reddinden dolayı kilo almadı 1 aydır aç yaşıyor resmen
htceee98 Busragokceberra boyuda güzel MasAllah biz 2.ayda 59 3.aydayken 63 olmuşuz boyu şimdi kaç olduk bilmiyorum