Oykmmkrkn Özellikle geceleri pipisi dik ve şişiyor sanki neden acaba daha yeni idrar yolu enfeksiyonu yaptırdım temizdi anlamadım ki bazen oluyor bu durum 5ayligiz sünnet olmadık
Svdgnss Oykmmkrkn 2 yaşında oğlum nerdeyse hemen hemen her bezini açtığımda karşılaştığım bir durum normal yani. Enfeksiyon ile bi alakası olduğunu sanmiyorum canim
Ygtakn Oykmmkrkn valla bizimkide 4 ay 10 günlük cok dıkakt ettım çişi gelince öle oluyor bi zmana sonra da işiyor canım
Sleepwalker Oykmmkrkn Benim kardeşimde de oldu küçükken pipisi şişti cisini yaparken surekli agliyor yapamiyor çıldırıyordu sünnet etti doktor hemen idrarın tam çıktığı yerdeki o dış deri daralmış sünnet oldu bitti gitti
Ygtakn Oykmmkrkn belkide ben cok dikkat ettim bizim aile hep kız eşime soruyprum bilmiyprum ki diyor bende oğlumun altını acıp baya bekledim çişi gelince pipi şişip havaya kalkıyor gerı işeyince normale dönüyor
[silindi] Oykmmkrkn çiş yapamıyorsa sünnet öneriyorlar geceleri tek bağlıyorsun sabah kuru mu bezi benim oğluma öyle söyledi pipi ucu dar dedi birazda tombuldu 6 ay olunca sünnet yaptık düzeldi
Oykmmkrkn Ygtakn Erkek çocuğu olduğu için dikkat ediyorum bende canım bilgin olsun biraz pipiyi aşağı indir ve içinden beyaz irin çıkıyor temizle ucu yapışık olmasın doktor öyle der bana hep
Bbbsev Bizimde aynı problemimiz vardı 10 aylktı yaptrdık sünneti çok şükür geçti problemimiz endişe etmenize gerek yok ama eğer düşünrsenz sünnet öneririm ☺️