simayesta benim kızım dört aylık artık mama almak istemiyorum pirinç unu falan versem nasıl olur yada ek gıda vermek istesem ne verebilirim
Uzymom simayesta ek gıda için çok erken prinç unu eskiler çok vermiş bişeyde olmadığını iddia ediyolar ama ben bebeğime kıyamadım açıkçası doktoruma sorduğumda da önermediğini bağırsak sistemini zorlayabileceğini söyledi yine de karar sizin tabiki
Ygtakn simayesta cankm bu ay inan bebeklerde emme de mama da istemezler red yasanıyor bzide meme reddı var ama zorluyorum mecbur aç kalınca zaten yiyor ek gıda için cok cok erken
Browni_61 simayesta mama almak istemiyorum derkn bebeginiz yemeği o sizn isteyip istememenizle olmuyo.Ek gidada kati verirsn bagirsaklri zorlrsn bebegine o sanciyi cektirme .
AlpBeyinAnasi simayesta Almak istemiyor musunuz, alamıyor musunuz? Çünkü alamıyorsanız yorum yapmak bana düşmez ama durumunuz varsa lütfen 6 aya kadar mamasını alın yavrunuzun. Onun şuan sadece mamaya ihtiyacı var. Su bile vermiyoruz, pirinç unu neden..
elifhanimm Siz istemiyorsunuz ama bebeğinizin bağırsakları hazır değil onu zorlamayın kabızlığa sancılara lütfen
simayesta Browni_61 bende vermek istemiyorum derken ayy aman kesinlikle almıcam demiyorum farkındaysan burda gelip fikir almak için soruyorum verirsem nasıl olur diye yinede sagol fikrini söyledigin için
Browni_61 simayesta Eger durumn yoksa onu bilemem yanlis anlma dedgmi pirinç unu verilir ama doktora daniş bnce bu konuda yani 4 aylikkn bazi doktrlr ek gidaya baslatiyo bazilrida 6 ay die tutturuyo.bide bna hero baby demişti biri 4 aydn snra ek gida olrk onu istersn sivi istersn kayi yapabiliyomşsn galiba bn kullnmdm hc bilmiyrm onu sici halde de tüketebilrsn doktoruna sor ama yanls bilgi vermk istemem.Ama alick durmn vrsa mamsyida komole kesme emziriyomsn sadece mamaylami ilerliyosna