nur-nr_123 Dezehs özelde yaptırdım canm ben hatta bebek olduğu için hemen aldılar 10 dk sürmüştü 100 tldi 2020 de şimdi ne kadardır bilmem
Ygtakn Dezehs ben ankarada devlete yaptırdm saoslun doktor cok ilgilendi boynunda ulturason cektı dogumda kırık vardı nolur nolmaz diye baktı özelde 200 den başlıyordu en son
Mom8732 Dezehs devlette yaptrdım önce çocuk hastalıklarından randevu alıyorsunuz o sizi ultrasona yönlendiriyor ultrason bir hafta içinde bi Güne randevu veriyor o saate gidiyorsunuz alıyolar hemen beklemiyorsunuz zaten 10 dk bile sürmüyor
Dezehs nur-nr_123 sağol cnm devlette kaç saat sıra bekle ordan oraya gitmek istemediğim için eğer çok fazla bir fiyat değilse özelde yapmak istiyoruz
Browni_61 Dezehs bn ankdada devlettr yatrdm kac saat sira beklemiyosnz zaten bi bebek 10 dkka sürüyo sürmuyo kisa yani . 1 hafta snryda rsndevu vermslrdi bize bebk oldgu icn cok bekletmiyolr zaten
DidemBaderin Biz Mersin Medical Park ta 260 a yaptırmıştık o hastanede doğum yapanlara ücretsizdi hem kalça hem tüm batın bakılmıştı.