Serapp__ Kızlar iyi geceler. Oruçluyken kuaföre gidip ağda yaptırmak orucu bozar mı? Veya mekruh olur mu? Bilgisi olan cevaplarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler. 💐
Alyazeynep55 Serapp__ bozmaz sanırım çünkü biseu yiyip içilmiyor fakat mekruh olur diye düşünüyorum yanlış bisey de söylemek istemiyorum bende bekleyeyim bende kuaföre gidiyorum Çünkü hep canım
Serapp__ Alyazeynep55 Sağol canım öğrenmek istediğim buydu aslın da. Elbette bir şey yiyip içmiyoruz ama bir başkası ozel bölgemizi görüyor sonuçta o yüzden merak ettim.
Serapp__ Domdom Ah canım sana da teşekkür ederim. Yukarıda bir arkadaş gibi sorunlu değilsin seviyorum seni 💐
Yenievliiiiii Bence riske atmamak lazım. Hani özel bölgeyi en azından iftardan sonra kendiniz alabilirsiniz. Yada keşke ramazandan önce Bi defa gitseydiniz
Serapp__ Volmine Vücuda bir şey girmiyor evet ama bir başkası görüyor sonuçta özel bölgemizi o yüzden emin olmak istedim
Zalimsin Besin değil vitamin mineral ihtiyacınızı karşılamıyor. Tüylerinizi çekip alıyorsunuz orucu bozacak Bi durum değil bu
Serapp__ Zalimsin Evet vücuda bir şey girmiyor yiyip içme gibi değil. Ama bir başkası ozel bölgemizi görüyor ya emin olmak istedim
Serapp__ Mom078 Ah canım benim öpüyorum benim sormak istediğimi anlayan sayılı kişilerdensin. Bazıları anlamamış veya yermek ve dalga geçmek için post kovalamaca yapmışlar 😏😅
Esmece Mom078 😅😅😅Allah ta seni güldürsün emi 😘Kahkahayı basacaktim gece gece ama birden çocuk ağır bastı bende yastık bastım agzima hemencik😁💝
Serapp__ Mirosumm başınız sağolsun. Üzülmeyin her şey biz insanlar için. Mesela benim babam yoğun bakımda az bir zamanı kaldı ne yazık ki. Yakında bende yetimler kervanına katılıcam. Az çok tahmin edebiliyorum. Şuan bende yetim sayılırım çünkü…..
Sssby Mom078 benim eşimde öyle.bugünkü sipariş soğan kavurması istedi ve yattı 😂ama genelde biz hamur işi ve kahvaltılıkla yaparız yorucu oluyor benim için bugünkü menü kolay 😂