Emy Mrb Arkadaşlar kızım 6 ay 18 günlük ek gıdalar geçeli yaklaşık 1 ay felan oluo doktorumuz 5 bucuk aylıkken yavas yavas baslattı hem anne sütü alıyor hemde ek gıda size sorum şu acaba bebeklerinizin severek yediği sebze veya meyveler tarıfleri nasıl internette evet bir çok yerde bir sürü tarif var bende bu çocuk Aç ve arınlı Hayat kitaplarını aldım fakat benim aradığım ordakı tarifler degil neyi severek yiyorlar Benişm kızım kahvaltı tarhana yayla çorbası şehriye( ilikli et sulu çorbalar bu arada) yogurdu severek yıyor bıraz da muz şuan sadece bu kadar deneyip te sevmediği besinler havuc patates balkabagı brokolı avakado elma armut bunları sevmedi baska ne verebılırım tecrübeli anneler yardımcı olursa sevınırım
Lliya Emy bebekten bebeğe değişir sevip sevmediği şeyler iki çeşit tarhana aldım birini çok sevdi diğerini hiç sevmedi mesela 🙈 Sevmediği şeyleri muhallebilere ekleyebilirsiniz
MerveCinarKaya Emy 1 ay içinde ne kadar çok şey denemişsiniz. Sevmediği şeyleri sevdiklerine katabilirsiniz, yoğurdun ıcıne elma armut püresi gibi
Emy Lliya evet bebekten bebege degısır fakat hani genelde yogurt tarhana severler ya onun dısında severek yediği ne var diye sordum bende onu denicem farklı bişeyler tattırmak için
Emy MerveCinarKaya yemedikçe baska şeyler denedim yemıo çogu şeyi çünkü onu da yaptım karışmış hiç biseyi sevmıo tek tek sevıo