Mervexx Oglum 5 ay 7 günlük ilk dişini cıkarmış ben fark etüginde dişi patlamıştı anlamadıö bile ama 3 gündür sürekli bagırıyor oynuyorum o sıra susuyor ama sonra güne bagırıyor bakmıyom diyorum aglamaya başlıyor bu şekilde olan varmı
pikacuu Mervexx karanfil ve zeytinyağı kürünü deneyin dişlerine masaj yaparak rahatlatıyor en azından. Bi de ben tedagil diye bitkisel bir ürün kullanıyorum doktor tavsiyesi üzerine.
Humi Mervexx bol bol sarilin emiyorsa sizi emzirin. Cok normal disler ciktikca memeden ve kucaktan dusmuyorlar
Deletedmom_29 Mervexx sakin olmaya çalışmak lazım. Dönem dönem oluyor böyle. Konuşmanin adımları bunlar. Sekiz aylık bebeğim hala devam sesi inceltitor bu aralar şarkı söyler gibi bir tonda hiç ama hiç susmuyor
Mervexx pikacuu 5 aylık ya daha bi zararı olırmu acaba bende onu duydum daha doktorumuza sorucaktım ama tedagil agrıyı kaşıntıyı gideriyormu acaba
Mervexx kumdurder olabilir ama hiç böle yapmıyordu bagırıyor ben bakmazsam aglıyor uykusundan kalkarken aglıyor bazen ne yapıcagımı şaşırdım
pikacuu Mervexx Doktora sorun öyle verin. 7 aylıktı bizimkinin dişi geç çıktı 9 aylık şuan iki diş birden çıkıyor. Ağrı sızı kaşıntı olduğunda hemen sürüyorum karışımdan tedagili de arada sürüyorum. Anne kucağı da çok iyi geliyor kucakta sırtını sıvazlayın onunla sohbet edin sakinleşir hemen
Mervexx pikacuu tamam cok tesekürler doktora götürmeye korkuyorum su sıralar bi arayıp sorucam malesef benimkide erken cıkarsı aslında dişi patlamış ben öle farke trim diş ğatladıktan somra huysuzlamdı anlamadımda o yüzden diştenmi