Mertmahirinannesi Kızlar selam, cumartesi günü eşim pozitif çıktı. Dün ben ve bebeğim de pozitif çıktık. Bebeğim 3 ay 22 günlük yaklaşık 20 gün önce emmeyi bıraktı. Biz ilaç kullanıyoruz ama yavruma malesef birşey vermediler. Başına gelen, süreci atlatan oldu mu?
Egelihayat Mertmahirinannesi bende pozitifim elim sonuç bekliyor oğlumda burun akıntısı tıkanıklık var hafif öksürük ve hapşırma
Belinaymuhammadi Mertmahirinannesi siz mi biraktirdiniz inşallah gececktir kötü düşüncelere kapılmayın ⚘
Esrams Egelihayat bizde de aynı belirtiler var bebeğimin boğazları kızarıklık mevsimsel diyip kongest verdiler o ilacı da kullanmak istemiyorum
Mduygum Bende 4. Gunumdeyim ilaclari kullaniyorum oglum 27 aylik ama skintisini anlatamayacak kadar kucuk istahi yerinde ama bi huzursuzlugu var tabiki kac gundur cocuk kucagimdan inmiyo yere. Kapiya gelen saglikcilar huzursuzlugu olursa fitil kullanabilirsiniz atesi cikarda dusmezse 112 yi arayin dediler. Ben 4 gundur sabah kalkinca aksam yatarken fitil veriyorm.
Mertmahirinannesi Annesi_bebisi Ben normal bilindik grip gibi burun akıntısı ve hapşırıyordum. Bebeğim de hem hapşırıyor burnu akıyordu birde gözleri sürekli yaşlanıyordu kucugumun
doruknaz Esrams Bizde aynı belirtiler vardı 20 aylık oğlum sadece deniz suyu kullandık burnuna. Hatta butun ev neredeyse 2 /3 hafta kadar kırıldı. Her gece bırımız hastanede serum yedik. Grip dediler. Benim bogazlarımdaki ağrı ve kızarıklık hala devam ediyor. İlaç kullanamıyorum emzirdiğim için. Ama agzımdan nefes alıyorum burun tıkalı . .kulak burun boğaz gittim. Ağzımdan nefes aldığım için olmuş Oğlumun bıraz tıkanıklıgı kaldı sadece. Ama ağrı yorgunluk falan kalmadı. Test falanda yapmadılar.
Mertmahirinannesi Esrams ben esimin pozitif olduğu gün gittim çocuk için ona da boğazda kızarıklık var grip dediler ve bizede burun spreyi ile kongest verdiler ben kullandım o iki gün zaten ikinci akşam bizde pozitif olduğumuzu öğrendik
Esrams doruknaz beni ve oğlumu anlattınız resmen 1 hafta oldu hala geçmedi dedikleriniz bende kongest şurubu 3 kez verdim yan etki yaptı bide 6 yaş altı kullanılmamalıdır diyince kestim hemen rabbim biran önce şifa verir inşallah şu illet hastalık ta olunca insan iyice korkuyor biran önce kurtuluruz inşallah lu salgından
iki_tospik_annesiii Mertmahirinannesi yaa tatlım bebeğin ne kadarlık bende pazar gecesi kovid olduğumu öğrendim daha öncesinden Perşembe günü kaynanam çıkmıştı o gün benim testim negatif geldi ertesi gün kötülendim pazar gecesi test verdim ve pozitif ondan bi kaç gün önce de aynı senin bebeğindeki gibi belirtiler vardı burun akıntısı hapşırma ve gözlerde yaşarma şuan ara ara gene oluyor 11 aylık bebeğim benim
Esrams Mertmahirinannesi benim de oğlum öyle ama benlm teslim negatif çıktı :( hala hapşırık öksürük ve gözlerde yaşlanma var
Annesi_bebisi Mertmahirinannesi bazen vücutta grip enfeksiyonu varken doğru sonuç vermiyormuş testler benim de burun akıntım var ama halsizlik vs hiç bişey yok açıkçası korkuyorum gidip test vermeye bi doktor yakınımız mevsimsel geçiş dedi covidde çok fazla eklem agrısı oluyormus ordan ayırt edebilirsin dedi 🤦♀️
GoGirl Annesi_bebisi ben de hic eklem agrisi olmadi usutmekten farki yoktu bence doktorlarda cok karmasada test yapmadan dogru yonlendirmiyorlar gttigim doktor kan sonuclarina gore degilsin demisti ama bir suru sey anlatti bu degerler soyle olurdu boyle olurdu diye sonuc pozitiftim
GoGirl Annesi_bebisi 1 hafta anlamamistim zaten cok hafifti snr koku gidince test yaptirdim zaten o hafta gecirmisiz ama snr oksuruk basladi halbuki koku gtme son asama diyorlardi o zaman ilac getirdiler Artik kokuda gtmiyormus mutant viruste