busrasilra14 Hanimlar merhaba. Bebegim 3 ay 25 gunluk. 1 hafta oncesine kadar koltukta tutuyordum hep ama yere hazirladim artik yere koyuyorum. Ne zaman doner veya donmesi icin birsey yapmalimiyim. Merak ediyorum
Sedaahmet busrasilra14 kendi ne zaman isterse o zaman döner canım. Benim oglum biraz kiloluydu, 4,5 -5 aylik olmadan dönmuştü. Kızım biraz zayıftı ama 2,5 aylikken dönmüştü. Her bebek farkli canim.
Ye2020 busrasilra14 4 ay 10 günlük daha yeni dönme girişimleri var bekleyin acele etmeyin her bebek farklıdır bu konuda mesela kuzenimin bebeği 3 ay 10 günlük baya donuyordu
Purple13 busrasilra14 her an dönebilir 4 ay gibi oluyor düşmeler genellikle yere koymuşsunuz zaten en iyisi
Busra9292 Başını kaldırmaya ve ayakları hareketlenmeye başladığında koydum ben. Her bebek farklı tabi ki kızım 4 aylık tı oğlum da aynı şekilde 4 aylıkken döndü şu an 5 aylık yerdeyiz sürekli 😊
busrasilra14 Busra9292 donmeden once boyle yanlara egim vermeye basliyormu yoksa direk donuyormu kuzum
Veraveannesi Kızım 8 aylık nerdeyse hala dönmez 😂 dönemediğinden değil sevmiyor yüz üstü koyunca geri sırt üzerine dönüyo ama sırt üzerindeyken yanlamaz bile illa o sırt yerde olcak
busrasilra14 Veraveannesi benim arkadasimin ogluda oyle yuz ustu yatmayi sevmiyor 9 aylik kesinlikle donmuyor. Ama o benegin kendi tercihi galiba 😅
PortakalliKahve Veraveannesi benim oğlumda öyle, dönüyordu sonra zor geldi sanırım yüz üstü yatmıyor hiç bir şekilde 😄
Sedaahmet busrasilra14 döner canım döner merak etme 😊 sen sürekli yere koy ,yanına oyuncak felan koy, ona ulaşmak icin çabalarken dönebilir. Benim oglumda kiloluydu,totosunu kaldırıp zor yürür bu diyorlardi ama 11,5 aylıkken yürüdü tosunum 😁
PortakalliKahve busrasilra14 siz kendiniz döndürebilirsiniz yardımcı olarak onun dışında yapacak bir şey yok 😊 zamanı da yok kimisi çok erken kimisi ise oldukça geç dönüyor. Yerde yatması en iyisi bu yüzden
Busra9292 @busrasilra14 sinyal veriyor :) oyuncak koy mesela yanına önce gözüyle takip eder sonra alma eğilimi gösterir :)