Aysegul3506 Merhaba Sabah uyandığımda hiç bişeyim yoktu. Öğlene doğru boğazım kupkuru oldu. Kaç bardak su içtiysem geçmedi. Mide bulantısı başladı. Kulaklarım ağrıyor. Kimseyle görüşmedim üşüttüm heralde dedim. 15 dkdır üşüme titreme başladı. Çok üşüyorum buz gibi oldum. Ateşim 37.1 . Covid olup üşüme titreme yaşayan var mı? Yarın test vermeye gideceğim ama sabaha kadar içim içimi yer 5 aylıkta bebeğim var :(
Arnuar Aysegul3506 eşimde üşüme titremeyle başladı. Maske takın bebeğinizle ilgilenirken hiç bir şey olmaz miniğe Allah’ın izniyle
Aysegul3506 Dadam emziriyordum fakat 15 gündür bebeğim reddediyor. Ağzına zorla veriyordum ağlaya ağlaya 2 gündür memeyi görünce kendini atıyor. Göğüslerime ve sırtıma batma hissi geliyor . Mastit hiç aklıma gelmemişti
Dadam Aysegul3506 yani bence olabilir, sıcak duş alın ovalayaım biraz,duşun altında tarakla hafif hafif taramak da iyi geliyormuş, reddediyor büyük ihtimal dolmuştur süt, elinizle sağabilirseniz, sağın rahatlatır. Parol da içebilirsiniz
Mom084 Aysegul3506 mastıt de olabilir öncelikle geçmiş olsun mastıt bende.yasadim önce istemedi ağzına alınca az miktarda kan görünce hemen doktor a gitmiştim ateş kusma olursa gel demişti şükür olmadı ama o ara bişey e kafama taktım üzüldüm saolsunlar öğün o göğsümden bidaha süt gelmedi
Lidya-t Mastit kesin benimde çok iyi hissederken bir anda aynı sizin yaşadıklarınızı yaşadım .Ilık duş alıp sürekli sağdım bebeğim benim de emmedi .
Mom084 Aysegul3506 baktım da çok da internet e bakmayın derim yinede bı doktor a tanismakta fayda var yaşadığınız yerde ki bı kadın doğum uzmanına danışın valla kulaktan dolma bilgilerle yanılma payı olabilir inşallah bizi de haberdar edersiniz 🤲🏻🤲🏻🤲🏻hayırlı haberlerle