Cns_28 Veratuba xiaomi 360 sanırım ismi kamera süper mutlaka bi inceleyin hem uygun hem çok kullanışlı.
1bebis1annis Veratuba Weewell aldık bebeğin yattığı yere kamerayı sabitledik bizdede izleme cihazı var isterseniz konuşabiliyorsunuz melodi açabiliyorsunuz odanın ısısını gösteriyor hareket ettiğinde yada ağladığında hemen geliyor vox modu var ekran kapalı oluyor bebek ağladığında açılıyor şuanlık memnunuz bizde 1 haftadır kullanıyoruz
Veratuba keremrvm ☹️Bunu sadece telefondan görebiliyomuşuz ama ben ayrıca ekranda görünen kamera düşünüyodum
Aysenurkk Xiaomi smart home 360. Çok memnunum. Telefondan rahatça kontrol edebiliyorsunuz. Hareket ettiğinde bildirim geliyor telefona. İstediiğiniz kadar cihazda kuruluyor. sesi geliyor isterseniz sizin de sesiniz gidiyor . Gayet güzel ve yeterli
Veratuba Aysenurkk ya telefonumdan istemiyorm güzelmiş fiyatıda gayet makbul ama bilemedim herkes de bunu kullanıyormuş 😅
Veratuba 1bebis1annis yaa süper bende onun yorumlarına pek güvenememiştim herkes bişey yazmış ama görüntülü kalitesi nasıl peki