Prens3456 Kızlar oğlum 2 aylık 15 gün oldu taburcu olalı 500 gr almış sadece anne sütü alıyor sağlık ocağında az dedi hemşiresi bana göre normal
bicirik Prens3456 Acaba kilosunamı az dediki aldığına değilde ayda 1 kiloyu yakalarsa iyi fakat benim kızım o dönemlerde haftada 330- 380 gr alıyordu
Mom0988 Prens3456 Benim oğlum 17 günde 400 gram almıştı doktor iyi dedi.15 günde bı 500 gram daha alsa aylık. Kilo yapar buda çok iyi maşallah 🥰
Papatyaseverr Prens3456 Prematüre bebeklerin gelişimi farklı erken doğdukları için bşraz daha fazla kilo almalılar 1 ay için aldıysa 500 gr biraz az takipli doktorunuz varsa ona görğnmenizde fayda var nasıl bir yok izlemeniz gerektiğini doktorunuz söyleyecektir 🌸
Daphnemom 15 günde 500 gram almışsa normal bence ayda 800-1000 gramı yakalar. Takipli doktorunuz normal buluyorsa 🤷🏻♀️ benim kızım da prematüre bu arada
SumeyrAram Benim oğlum da prematüre 2440 doğmuştu bugün 7 aylık oldu ilk üç ay 1 rer kilo aldı sonra çokaz almaya başladı iki aydır hiç almadı nerdeyse 6 kilo kilosu az ama sağlık durumu iyi çok şükür ek gıdaya geçtik ama hiç bişey yemiyor
Prens3456 SumeyrAram maşallah sağlıklı olsunda biz daha çok küçüğüz sevdiği şeyleri yedirin çok zorlamayın
Prens3456 Sesamia doktorumuz oralı bile olmadı inanır mısınız kusuyor diye götürdüm çocuğun gazı var diyor bana zaten var biliyoruz boyunu kilosunu bile ben baktırdım
bicirik Prens3456 sağlık ocakları öyle düşünmüyor doğduğu aya bakıyor. Sonuçta iğneleri falan ayına göre vuruyorlar öyle düşünün. Kendi doktorunuza sorun en iyiysini onlar bilir🌼