Balbocegiumay Merhaba birisi beni aydinlatsin kafam Allak Bullak ya internetten arastiriyorum ucu başi olmayan bir suru sey çıkıyor bebegim bugün koyu yesil kaka yapti resmen camur gibiydi 5 ay 10 günlük bu arada sebebi ne olabilir acaba
Ccansuu Balbocegiumay Anne sütü alıyorsa oluyor genelde doktorumuz iyi beslenen bebekler kına gibi kaka yapabilir demişti bir de ön süt alımı fazlaysa yapabilir kızım da bir süre öyle yaptı
Morfrenk Balbocegiumay sizin yediklerinizden olabilir, kan damlasından olabilir, üşütmüş olabilir. Ama yeşil kaka normal sayılıyor sarı kadar
Deneyimsizanne Balbocegiumay Kakasında mukus? Kan? Ya da kötü koku varmı? ( kaka tabi çiçek gibi kokmaz ama normalden farklı çürümüş gibi bir koku?) Bir de normale göre daha sıvımı? Kakalı bez miktarında artış varmı? 🧐🧐
Balbocegiumay Morfrenk Kan damlasi veriyorum bugün dışarı çıktık üşütmüşte olabilir ben yeşil beslenmedim teşekkür ederim
Deneyimsizanne Balbocegiumay O zaman sorunda yok bence, yediğiniz birşeyden kaynaklanıyor olabilir o renk. Diğerleri dizanteri belirtisi, kaka tahliliyle kesinleşip antibiyotik başlatıyor doktor 😬
Asilinannesiiiii Balbocegiumay eğer demir ilacı kullanıyorsan yeni basladiysan yüksek ihtimal ondandir
Balbocegiumay Asilinannesiiiii 1 aydir kullaniyorum hafif koyulasmiti rengi ama böyle degildi bu yemyeşil siyaha kahveye çalan