Neslidamla 5 ay 20 günlüğüz , 4. Ayında bide bu sıralar cok büyük uyku problemi yasıyoruz , 1 saatte bir uyanıyo sürekli tekrar uyutmaya calısıyoruz.. bu dönemlerde aynı problemi yasayan oldu mu , sebebi ne olabilir , nasıl aştınız???
ipek_annesi Neslidamla 6 Ay 17 günlüğüz resmen her gece kurulu saat gibi 1 2 saat arayla uyanıyor konuşuyor dönüyor VS vs
Eminerd Neslidamla gece uykusunda sıkıntı yok ama gündüz bi kere 1,5 saat uyuyor onun dışında yarım saat uyuyor en fazla ve uyumamak için direniyor gün içinde
Morfrenk Neslidamla uykusuzluktan bayılıcam artık, benim kız dipçik gibi enerji tavan 😂 bugün tam 6 aylığız ..
Sultiii Biz de bugün tam 5a y 20 günlüğüz ama maşallah gece 12 uyku sabah 7 kalkış emip yatma 10 da kalkış ama gündüz uykusu asla yok 15 dk en fazla
Neslidamla Sultiii gece 12 cok geç değil mi bebek içi yaa ben aksam 7.30 - 8de yatırıyorum sabah 7-8 gibi de kaldırıyorum eskiden 2 kere kalkardı beslerdik uyurdu , smdi sürekli uyanıyo umarım geçicidir
Neslidamla Sultiii gündüz uykusu bizimde yarım saat 45dk bazen 1 saat oda benim tekrar uyutmaya çalışmamlar tabi ki
Sultiii Neslidamla 8 buçuk gibi uyuyor 10 gibi kalkıyor 2 saat kadar uyumuyor sonra emiyor uyuyor aslında 12 en son saatimiz yolsa 8 buçuk da 1 buçuk ya da bazen 2 saat kadar uyuyor
Neslidamla Sultiii 12den 7 ye kadar aralıksız ne güzel uyuyomuş maşallah 😄 bizim dogdugundan beri 4 saatten uzun kesintisiz uyumuslugumuz yok o da max 4 saat