pervin_t Kızlar,bebeğim 7aylık şu anda.Bu uyku tulumundan almak istiyorum.Sizce yazda da giydire bilirmiyim?yoksa sıcak mı olur
Cheddar pervin_t kaç tog? Bende bunu kullanıyorum 1.5 tog olanını ama kışın sadece. Geçen yaz şort tişört yatıyodu 7-8aylıktı.yaz için isterseniz 0.5 ya da 0.7 bakmanız lazım
pervin_t Cheddar aaa tog kısmını bilmiyorum ki.Ben standart sanıyorum sadece altına mevsime göre giydirilir sanmıştım.Bizimki sabaha kadar üzerini açıyor diye son umudum bu
pervin_t Cheddar 0,3 tog bu.Yaz için olanı alıp kışın altından sıcak giydirerek oluyor mu?yoksa o da mı ayrı
BarlasMomm Cheddar merhaba ben de yeni siparis verdim 1.5 tog. Icine nasil giydiriyorsunuz.odaniz kac derece oluyor
Cheddar pervin_t yok 0.3 çok çok ince bişey kat kat giydirmekte olmaz bi yazlık bi kışlık alabilirsiniz şuanda 1.5 tog olan Web sayfasnda kalmamış ama. https://www.owliturkiye.com/uyku-serisi
pervin_t Cheddar öyle yapayım o zaman teşekkür ederim🥰şimdi 0,7 alsam hem ilkbahar hem yaz idare eder değil mi?
Cheddar BarlasMomm çok soğuklarda pijama takımı ile giydirdim yani 19-20 derece oluyo bazen sabaha karşı. Şuanda 22 derece civarı oluyo en düşük uzun kollu zıbın giydiriyorum sadece altına ince pijama