Emirin_Annesi10 Canım tadımların bittiyse tattırdığın sebze meyvelerden püre çorba yaparsın aralarda ev yoğurdu bebek irmiği vs verirsin ana öğünü anne sütü zaten şu an sıkma kendini ek gıda konusunda, uykuya gelecek olursak erken uyanıyor fakat çok sık aralıklarla uyuyor bebeğin. 1,5-2 saatte bir ben 4 aylıkken uyutuyordum. 6 ayı tamamlamış 2,5-3 saat uyanıklık vermelisin. 7 bucukta uyandığında 10 bucuk gibi uyutuyorum ben. 45 dk bazen 1 saat uyuyor. İkinci uykuyu saat 1.30-2 gibi yapıyor oda aynı şekilde max 1 saat 15 dk. Üçüncü uykuyu 5-5 bucuk gibi yapıyor yarım saat civarı bu uyuma süreleri değişiyor tabii ama 1.5 saati aşarsa uyandırıyorum. Senin bebiş gün içinde 2 kere 2 saatlik uyku yapıyor bu çok fazla. Gündüz uykudaki süre 1.5 saati aşarsa uyandır öncelikle. Sonrasında 3 uykuya düşür, uyanıklık saatlerini uzatınca uykular otomatik düşüyor zaten. 6 da uyandıysa 8 bucuk gibi yatağa geçir rutini uygula uykuya yatır uyanırsa odadan çıkarma emzir geri döndür uykuya böyle böyle alışır biz bu düzende gidiyoruz