Tuanamam Ek gıdaya başladığınızda ne zaman sonra ,su ve yoğurtta başladınız ?kimisi üçüncü hafta diyor kimisi hemen yani doktorlar ,ikiye bölündüm resmen sizler neler yapıyorsunuz başlangıçlarda
Wolverine Tuanamam tadimlara zaten yoğurtla başlamıştık. Anne sütüne yakın besinlerle başlamak istedim. Su da icirdim ben çünkü artık yediği katı gidalardan bağırsaklarini yormak istemedim.
Tatlisannedilekk Tuanamam ilk yoğurtla başladım sonra sebze sonra meyve verdim 3gün kuralına göre doktorumuz öyle söyledi, başlar başlamaz su da verdim
Necla61 Tuanamam her ek gıda verdiğimde bi kasıkta olsa şu verdim ben hem ağız temizliği içinde önemli bence kabak tatl i patates havuç bu şekilde devam ettim yoğurt mayaladım derken sebze çorbaları irmikli meyveli muhallebiler sabah kahvaltı yumurta sarısı avakado derken kendinize gire bir duzen kurarsiniz😍
Vanilya Tuanamam Su zaten verdim bende ek gıda başlayınca. Su olmalı zaten. Yoğurt ta denenebilir 3 gün kuralı ile.
Guzelkizimbenim Tuanamam yoğurt başlangıç oluyor genelde ama sebzelerden de başlayan var tabi suda ek gida verdikten sonra verin gün boyu ara ara teklif edin ne kadar içerse içsin yani ben anlattığım gibi yaptım bi sıkınti olmadi
Arasinannesiiiii Sebzeyi nasıl veriyorsunuz hanımlar 3 gün kuralı ile bizde tadıma başladık ilk olarak havuç veriyorum bugün kabız gibi oldu. Doktorumuz ile konuştum kadın beynimi yaktı kontrole gittiğimizde püre yap demişti kabız oldu dedim çorba gibi ver diyor. Allah aşkına çorba gibi tadım mı olur. 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ekleyeceğim faydası olur mu? Bu arada anne sütü ve günde 2 kez formül süt ile besleniyor.
Tuanamam Arasinannesiiiii havuç patates az su ve bebek irmiği blender yapıp veriyorum katı olursa az su daha ekliyorum şu an bizde herşey normal gidiyor sende dene istersen
Tuanamam Arasinannesiiiii evet ama suyla sonradan bayağı açıyorum ve irmiği bi tatlı kaşığı koyuyorum bağlasın diye , bizde yeniyiz bi hafta olcak bende üç gün su gibi verdim sonra koyulaştırdım hafif ,
Ebrudgnclskn Tuanamam ben su ve yoğurtla basladim sonra elma patates sebze gidiyoruz günlük yada iki günde bir bir yemek kasigida olsa yogurt vermeye çalışıyorum.kendi mayaladigim.su içmiyor benimki o yüzden yoğurdu biraz sulandırılmış veriyorum Kabiz olmasın diye de günlük iki çay kaşığı hakiki zeytinyagi veriyorum
ikizbabymom Tuanamam biz mama içtiğimiz için başından beri su veriyodum sebzeyle başladık tadıma yoğurdun sindimi zor gaz yapar
Tuanamam ikizbabymom doktorum bana zaten üçüncü hafta yoğurt demişti . Henüz başlamadık çoğu kişi veriyormuş yoğurt hemen 🙈