ErenimBalOglum Durukusunannesii 1 buçuk ayda 10 kilo ama şuan dikkat edemiyorum 2 3 kilo almışım geri
Does Durukusunannesii ben 3 yil önce 3 ay 45 dk yi yaptım yapamadığım zamanlarda 12 bin adim disarida yürütmüştüm, 18 kilo vermiştim ( tombistim) 😬 doğumdan sodna aldim tabi
Durukusunannesii ErenimBalOglum bende diyete başlıyorum ama emziren anne diyeti fakat leslie yapmam sorun olmaz herhalde emzirdiğim için
ErenimBalOglum Rojdaa diyet değil de az yedim sağlıklı beslendim abur cubur ekmek makarna pilav ölçülü yedim bazen hiç yemedim bazen 2 öğün bazen tek öğün beslendim bide seher akgulun kürlerini uyguladım canım
Rojdaa ErenimBalOglum Ben bugün ilk defa yaptım bacaklarım tutmadı 20. Dakikada bırakmak zorunda kaldım ayaklar pert 😂
ErenimBalOglum Rojdaa emzirmiyorum canım emzirenlere önerilmiyor kürler maydanoz falan var çünkü yaptığım kürlerde doktor tavsiyesi olmazsa önerilmiyor
ErenimBalOglum Rojdaa ilk bende zorlanmistim 15 dakikalık olan ile başlayın önce 1 hafta alıştırın vucudunuzu sonra yarim saat olana geçin 1 hafta da onu yapın en son 45 dakikalık olana geçin onu da alışmış olursunuz zaten zorlamaz sizi
Rojdaa ErenimBalOglum Haklısınız öyle yapayım ramazan geldi iftardan sonra her akşam yapacam düzenli beslenerek inşallah kilo veririm ☺️
ErenimBalOglum Rojdaa inşallah canım yaza fit girelim hep beraber benim de daha 15 kilo var fazlalık hedefim 60😊 güncel olan 74. 50 idi ama 2 3 kilo aldım sanırım dikkat etmedim 84.35 ’ten 74.50 ye inmiştim işte
Rojdaa ErenimBalOglum Olsun inşallah yine de verilir tamamen beslenmeyle alakalı ve hareketle benim de aynı şekilde 14 kilo fazlam var artık boğazımı tutacam 😂
ErenimBalOglum Rojdaa inşallah canım bu aralar istahim açıldı öküz oturdu içime bide nasılsa ramazanda yemeyecez diyerek yedim heralde 😃😃