Gin Aysen58 bir miktar para istiyorlar sizden. Oradaki şehrinizde verilmiş bütün bakıcı adaylarının ilanlarını görebilmeniz için. Sanırım 500 tl istemişlerdi bir buçuk yıl önce. Herkese açık ilanlarındaki kişilerden kimisi ile görüştüm. Bir tanesi hiç bebek bakım tecrübesi olmayan biriydi. Bir diğerinin referansı kendi kocasıydı. Profesyonel değildi hiçbiri. Daha sonra tanıdıklar aracılığı ile bulduk biz bakıcımızı karar size kalmış. ☺️
Woody Aysen58 Ücreti cok yüksek.sahibindene ilan verin. Zaten takip ediyor iş arayanlar. Yarım günde bulduk biz
Tuagc Yabanci bakici ariyorsaniz instagram da bakici atolyesi sayfasina bakin cevremde bi kac kisi onu tercih ediyor
Gin Aysen58 sahtekar olmayabilirler de ilanlarındaki kişiler profesyonel diye bir inanca kapılmamak gerekiyor 😹 profesyonel olanları da vardır mutlaka şans işi😅
Aysen58 Woody yatırdım para malesef Ben sartlarimi yaZmistim biri bana yakın oturduğunu söyledi ve şartlarına uygun olduğunu yazmıştı bende kaçırmışım diye para ödedim.iletisim bilgilerini görmek için. Sonuç : şimdi de eşim izin vermiyor pandemi var diyor 4 gün önce başvurmuş işime hayır pandemi yeni mi çıktı ?
Aysen58 Gin profesyonel beklemiyorum canım. Ancak ben ilan açtım açık açık yazdım herşeyi. Bana ilaninizdaki tüm kriterlere uygunum yazmis. Bende bu aday ile görüşmek için 600 TL para yatirdim. İletişime geçtim eşim izin vermiyor diyor neymiş pandemi varmış pandemi yeni çıkmadı ki 4 gün önce başvuruda bulunmuş bana. Onun yüzünden gitti 600 TL.bosa uzgunum
Gin Aysen58 600ü sadece o kişiyle görüşmek için mi verdiniz? İlanınıza uygun olan herkesle görüşebilmeniz gerekmiyor mu? benzer şeyleri ben de yaşamıştım bakıcı ararken, cidden zor bir süreç. İnşallah güvenilir, içinize sinen birileri çıkar karşınıza.