Marjinal_Anne2 Bebeğim bir kaç gün sonrA bir yaş olacak ama ne versem çiğnemeden yutuyor nasıl öğreteceğim bilmiyorum sürekli gösteriyorum ama bugün bi baktım zeytinleri olduğu gibi (afedersiniz ama )kakada çıkarmış 😣😢🙏🏻
GoGirl Marjinal_Anne2 zeytin benim oglumda da oyle cikardi kakasindan bazi yemekleri hala cignemiyor 16 aylik olcak az once manti yedirdim lop lop yutuyor cigne oglum cigne diye yedirdim cigneyerek yedigi de var tabi siz sadece zeytine bakarak mi dusundunuz acaba geveleyerek yedigi olmuyor mu hic
Alpingo Marjinal_Anne2 doktorumuz yanağına koymayı teklif etmişti..yani elinizle bi lokma misal ekmeği yanağına koyuyosunnelinle o çiğneme refleksni güçlendiriyormuş birde tavsiyem zeytin iyice çiğnenmesi gerekkmiş O Yüzden zeytin ezmesi olarak verebilirsin ekmeğin üzerine sürüp
Nenvarkuzum Marjinal_Anne2 oğlumun hemen hemen bütün dişleri çıktı sayılır ağzında 16 tane diş var ve pişmiş patates boğazına takıldı geçen gün 15 aylık olucak 🤦♀️ Yani bu bi örnek bunun kadar o kadar şey yaşıyoruzki gün içinde çiğnemeye çok geç başladı ve hala çignemiyor doğru düzgün
Marjinal_Anne2 GoGirl ya aslında tek zeytin degil aöa çiğnemeden yuttuğuna emin olduğum zeytin oldu bi iki kez geveleyip yutuyor çiğneme yok diyorum acaba o yüzden kilo dA mı alamıyor😢🙄 kuru üzüm küçük küçük yapmama rağmen o dA olduğu gibi çıkmış hep
Marjinal_Anne2 Alpingo aaa öyle mi çok sağolun bilmiyordum zeytin için 🙏🏻😕 digerini de deneyim o zaman gerçi kendi yemek istiyor sürekli ama
Nenvarkuzum Marjinal_Anne2 sürekli bizimle birlikte yemek yer afedersin geviş getirip duruyorum karşısında 😂 ama tık yok 😂
Hirab Marjinal_Anne2 ya bejim kziimda öyle.cigenemeden yutiyo 😔 oyuzden iki.uce bolerim verdiğim yiyeceği 😏
Marjinal_Anne2 Hirab ya. Bende bölüyorum ama böldüğümü de bi iki geceleyip hop yutuypr çiğneme yok 😢😕
Hirab Marjinal_Anne2 aynı canjm valla şaşırıyorum yaa 😏😅 koca lokma minik boğazdan nasıl gidiyor. Lop lop yutar 😏😏 inslalah öğrenecekler
Reyhanbal Marjinal_Anne2 karşısına geçin ona ne veriyosanız aynısını sizde ağzınıza alıp çiğneyin hatta çiğneme sesi çıkartın. Kısa bi zaman sonra öğrenicektir. Bizde böyle olmuştu