Asli91 BaloglumM bebeğim 34 günlük önce benden emiyo sonra 60mllik mama veriyorum 2 satte bir uyanıyo yiyo.
Pelrenc Benim kızım 2 aylık. 2 saatte bir 90cc veriyorum ama yetmiyor gibi.yarın aylık kontrolümüz var doktora soracağım tekrar.
BaloglumM Pelrenc ya mamaların arkasında hep farklı yaziyor ölçekleri su anda s-a aldim ben ondada 120 cc olarak gösteriyor humanada 90 cc
Fatmasarii Pelrenc bana doktor iki saattte bir verme aglar cocuk illa aclilktan degildedi 3 saattebit ver dedi olcegini arttir istersen saat araligni sklastirma
Zeliha Merveedd 3.280 dogdu bizimkide 50 cm suan 10 gun öncesine kadar 5300 57 cm di ama mamanın sisi var tabi onu goz önünde bulunduralim yurumeye başlayınca şiş gidiyo
msraaa09 BaloglumM 28 günlük önce benden emiyo sonra 60 cc veriyorum ama mama tozunu 1,buçuk kaşık koyuyorum bol sulu olsun kabızlığı azalsın diye
Zeliha msraaa09 doktor bana kızmıştı o konuda neyse koyman gereken onu koy demisti az sulu yada buçuklu mama olmaz demişti
Hilaldrgn Merhaba bayanlar benim bebeğim 1 aylım emmiyoruz malesef bende 90 cc veriyorum,hangi mamayı kullanıyorsunuz
BetulBelis Hilaldrgn kaç saatte bir veriyorsunuz benimkide 22 günlük 60 lık yiyor. Sma kullanıyoruz biz
Zeliha Hilaldrgn ilk ay aptamil kullandim cok.gaz yapti sma kullandim kabiz yapti en son evolviaya gectik 15.20 gundur cok şükür rahatiz gazinida cikariyo kakasinida yapiyo
Hilaldrgn BetulBelis genelde gündüzleri sütümü sağıp veriyorum gece doymadığı için mama veriyorum 3 saatte bir oluyo genelde
SukranUras BaloglumM oğlum 6 aylık 3 saatte bir 150 ve ya 180 cc yiyor. Mama verirken doktorlar bebeğin ayıyla ve kilosuyla orantılıyolar internette de yazıyo bi bak istersen