Eesay Sevda599 meyveli değil belki ama sade olanlardan deneyebilirsiniz. İçine evde kendiniz meyve katabilirsiniz🌸
GizemUral Sevda599 ben ogluma 7. Ayindan beri sade kefir veriyorum, hep altinkilic marka aldim ogluma. Suan 2.5 yasinda her gun 1 bardak icer :)
Duygusm Sevda599 Meyveli kefir vermeyin, çünkü içinde şeker, tatlandırıcı, aroma vs olabiliyor. Doğal kefir alabilir veya evde kendiniz de mayalayabilirsiniz, çok da güzel olur.
Sevda599 Eesay kendim evde yaptım birkere ama icmedi dedm belki meyveli olursa icebilir dedm ama sade alıp icine meyve katmak aklıma gelmemisti tesekır ederin 😊😊
MelikeKonac Bana doktorumuz 1yaş öncesi kefir önermiyorum dedi.Kendim mayaladığım halde hem de.Vermiyorum ben de 1yaşı bekliyorum.
GizemUral assd15 evet oglumun dogdugundan beri kendi doktoru var. O tavsiye etmisti yarim cay bardagiyla baslamistik sonrasinda oglum ne kadar isterse okadar icti
Amineeem Duygusm sade kefir içmiyor evde kendim yaptığım meyveliyide içmiyor meyveli versem olur mu ki onu denedim icti
MelikeKonac Duygusm Nohutannesi Kefirin içinde doğal olarak alkol oluşuyormuş.yüzdesi düşük de olsa ben önermiyorum 1 yaş öncesi dedi.
GizemUral assd15 inanın bagisiklik icin cok faydasi olan birsey. benim oglum 2.5 yasinda daha 1 kez grip olmadı, daha hic vitaminler haric ilac kullanmadı. Ben bunu kefire bagliyorum
Sarikuzumalp Sevda599 ssde olanları daha iyi olur. İlla meyveli olacaksa kendiniz katın bence içine meyve
Sevda599 Sarikuzumalp yok sade olupta icine katıncada istemiyor ondan dedm meyveli olur mu acaba diye canm