11866380 bsr1453 bakmadım hep bir şey çıkıyor ya 🤦🏻♀️ Gerçekten kusura bakmayın bakınca yazacağım hatta eşimede baktıracağım onun yorumunu da alacağım birde o gruplarda felanda geziyor daha iyi bilir
bsr1453 11866380 canım bişe aorcam hangi coinin artıp azalacağını nası anlayabilirim grafik falan mı çalışmam lazım
Kayraaaa bsr1453 analizleri izleyebilirsin youtubeden grafik çalışıp kendini geliştirirsen daha iyi olur tabiki ben grafik çalışmaya başlycam inşallah burdan ek gelir sağlycam
bsr1453 Kayraaaa inşallah bende onun için ya tamam canım sen çalıştın şimdi anlıyomusun yatrdın mı sen coinlere
Hunili bluem yükselecek diyorlar uzun vade için ama be zaman yükselir bilinmez bende o vicdansız bekliyorum 😂😅😅
menekseyagmr Mrvtncl portföyünüzü çeşitlendirin tüm paranızı tek bir coine yatırmayın. Uzun vade de ada arpa chz kısa vade de dgb mana artacak. Ytd
archmom Ben ont aldim uzun vade hedef 8.5.Grt kisa vade de hedef 3 dolar.Bnb icin de guzel rakamlar soyleniyor ytd.Analizleri izleyebilirsiniz