Hamza_vefa Merhaba annemlerim kehribar kolye kullanıp memnun kalan varmı … nasıl faydaları oldu … kolyenin bakımını nasıl yaptınız
irva Hamza_vefa Ben kullanıyorum memnunum da.Bakımını da bahçeme toprağa gömüyorum 24 saat bekletiyorum.
ZehraSareMom Hamza_vefa Bende memnunun daha 1 aydır kullanıyoruz kızımın salyası coktu azaldı suan net olarak fark edebildiğim salyası oldu ☺️
Hamza_vefa irva ya ben çok korktum aldım takdım ama boynuma dolanır diye acıtır diye biraz büyük geldi gözüme sizin tenine tam yapışıyormu sarkıyormu biraz
irva Hamza_vefa Oğlumun gıdısı var ondan sıkıştırıyor 😅 uyanıkken duruyor uyuduğunda çıkarıyorum o yüzden.
Burcuuasyaa İki aylık kıZım var gaz sancısı ve kusmaları çok oluyordu kolyesini taktık şuan gaz sorunu da kusmaları da azaldı ben işe yaradığını düşünüyorum diş çıkarma evresinde daha fazla işe yarıyormuş inşallah o zaman da işe yarar
Hamza_vefa irva aynı sorunsal ben de de var hatta gıdısı pişik oluyor kızarıyor ondan dolayıda tedirgin oldum
irva Hamza_vefa Evet gıdısı benim oğlanında çizgi şeklinde oluyor kızarıyor krem sürüyorum bende.O yüzden uyanıkken takıyorum sadece gece çıkarıyorum kehribarı.
irva Yeni13 Evet yıkamaktan ziyade aslında topraklama yapılması gerekiyor.Kehribarda ki biriken enerjiyi toprak çekiyor.😊