Emirin_Annesi10 boncuk- bir hevesle öğrendim kendi başıma. Zor değil ama sabır işi (her el işinde oldugu gibi) bileklerim ağrıdığı için senelerdir yapmıyorum ama çok güzel seyler yapılıyor🤩
boncuk- Emirin_Annesi10 peki gerekli malzemeler için nerden alabilirim? Trendyolda set halinde var ama uygun mu onlar
Emirin_Annesi10 boncuk- ben tuhafiyeden almıstım panç iğnesi kasnağı ve ipi olacak ben havluya işlemiştim mesela havlu aldım birde. O set nasıldır bilmiyorum ama canım
Ayscllb Ben de başladım bi hevesle bir sürü ip aldım , oğlumun odasına zürafa kedi gidi şeyler yapacaktım, kediyi yaptım çok güzel oldu fakat 1 yaşında oğlum var ve yapmama izin vermiyor , devam etmeyi istiyorum 😊
Ozbek42 boncuk- ya ben cok fazla işle ugrasıyorum mini bi atölyem var sıkıldıkça böyle şeyler yapıyorum seneler önce tujafiyeden almıştım malzemelerimi ama internette hobitu hobıum madamella gibi yerlerden alışveriş yaptım.. oralarda vardır☺️ ilham almak isterseniz de instagram da duygu turgok var punch ta baya iyidir ☺️
Ozbek42 Ayscllb hayır ben yaptım .. üstü punch ile işledim. Dikiş makinasında diktim kumaşı bi tek ahşap tahtalar hazır
Ozbek42 Ayscllb duck keten üstüne yaptım ama baska kumaşlarda var punch a uygun. Benim elimde bu vardı degerlendirmek istedim☺️