Kubra050 3 gün oldu sezeryan dogum yapalım bebeğim kuvezde olduğu için emziremiyorum sağıyorum sütümü gögüsüm çok sertleşti ve çok canımı yakıyor nasıl yumuşata bilirim gögüsümü
Ygtakn Kubra050 sürekli sağ canım sıcak bi duşa gir duşta masaj yap baya iyi geliyor sonra lahana buzluga koy sogusun onu da gögüsüme koy arkadasım bunu yapıyordu ben sürekli duşta masaj yapıypruö ve cok cok gecmış olsun insallah bebehın bian önce iyileşip yanına gelir
Diclederin Kubra050 sicak bi dus al sicak suyla hafif hafif masaj yap her sistinde mumkun oldukca sagmaya calis bide sicak havlu koyamani oneririm goguslerine
BademsMam Kubra050 göğüsünü boşaltana kadar sağ buzluğa kaldır ilk süt çok değerli oluyor. Masaj yapabilirsin internetten bak. Soğuk lahana koyabilirsin çok iyi geliyor. Birde sıcak su tut kendiliğinden boşalsın
Twinsmomee Ilok duş alıp masaj yapabilirsin canım YouTubeda vardır masajlar ve sık sık sağmaya çalış 🌸 İnşallah en kısa sürede kavuşursunuz bebişinle 😊
Kubra050 Twinsmomee aminnnnnnnn inşallahhhhh sağolsun akciğer enfeksiyonu var ne zaman çıkar bilmiyorum kızım kuvezden
Ygtakn Kubra050 inşallah dualarım sizinle cok zor bi durum benım oğlum da dogdugunda kırık sarılık covit durumu vardı cok zordu rabbım yardım etsın
Kubra050 Ygtakn evet çok zor bi durum 3gün oldu Doğum yapalı ben daha bi kere bile kucağıma alamadım koklayamadım öpemedim ne kadar yatacak kuvezde belli değil inşallahhhhh çok sürmez tez zamanda kavuşurum ecrin’ime