tarcinkokusu14 Yakın kuzenimiz kız kaçırdı malum vakalar arttı ve düğün vs yapamayacak. İçinde kalmaması adına bindallı veya kaftan ve gelinlik giyip resim çekilmek hatıra kalmak adına bu ikisini uyguna nereden bulabilirim İstanbul’da.
iki_prens_annesi tarcinkokusu14 gelinlikcilere baktinzmi veya ikinci ellere bakin uygun illaki bulursunz 🤗
tarcinkokusu14 elifhanimm Oda aklımızda var ama burada olanlar sanki daha temiz kullanıyor gibi bı düşünce var bende sormadan edemedim😂
tarcinkokusu14 iki_prens_annesi Gezmedim malum durumlar sadece sosyal medyadan arastirabilicez bakalım 😊
Efy tarcinkokusu14 bindallı kiraladım ben 3,5 sene önce organizasyon dahil 1000₺ ödemiştim tek fiyatını hatırlamıyorum
iki_prens_annesi tarcinkokusu14 ikinci eller var genelde interntlerde ama bilmiyom guwenilir yer neresi diye bulirsunz insallah gonlunuze gore 🤗🤗
tarcinkokusu14 iki_prens_annesi Teşekkür ederim inşallah buluruz çok sevinicek diye umuyoruz eşinin suprizi ☺️😍
tarcinkokusu14 Efy Anladım canım o zaman ben organizasyon firmalarına soriyim gelinlik kaftan ikisi bir olsaydı daha kolay olurdu ama bakalım