Gmze01 Kızlar 28 günlük anneyim bebegimi emziriyorum oruç tutmalı mıyım yada tutsam dahi zararı olur mu sütüme vs…
Mom078 Gmze01 Daha çok tazesin bol su ve vitaminli gıdalar tüketmen gerek sütün kalitesi ve bolluğu açısından
Ylcmelis Gmze01 benm bebeğim 4aylık olcak ona rağmen tutmicam cnm tutmamanı tavsiye ederim süte etkisi oluyor
Tosbikannesi22 Gmze01 canım bence tutma yani lohusa sın daha 40 in cıkmadan tutabılıomusun onu tam blmıyorum ama cok yenisini daha telafi edersin Allahın izniyle
Niloy Bebeğim 19 aylık ben bu sene tutuyorum. Ek gıdası yokken henüz geçen sene tutamamıştım emzirdiğim için şekerim düşüyordu. O dönem de bol su içmeniz gerekir. Şekeriniz düşebilir. Bi daha ki seneye telafi edersiniz orucunuzu .
Mehtaponurs Gmze01 Daha çok erken zaten 3 ayda anca oturuyo süt üretimi. Sütünü ve sadece senin sütüne muhtaç bebeğini riske atma.
Ozdmrkbraa Gmze01 sen zaten şu an lohusasın ki lohusalıkta sonra da çok taze olacaksın sıvı kaybın çok olacak kendini zorlana istersen çünkü bebeğini çok sık emzirmen gerekiyor