Auaegul4845 Kızlar merhaba benim oğlum 3.800 doğdu kilo hep ayda 1 kilo falan alırdı reflüsü vardı 6. Ayda geçti reflüsü ama 9 aylık aşısı vardı geçenlerde bebeğim 10.5 kilo geldi ondan önce 6 aylık aşısında 9.5 kiloydu ve ebe az dedi ama bebeğim aşırı hareketli siz bebişlerin kilosu kaç?
Feminel Auaegul4845 17 aylık kızım 11 kilo doktorum hiçbir sıkıntı yok dedi. Bizim ebe de kilosu az gibi dedi. Kaç olması gerekiyor dedim cevap yok ebeler insanı sinir etmekten başka bir işe yaramıyor aşı yı yaptır geç hiç kulak asma laflarına.
Erenela_ Auaegul4845 bence kilosu gayet iyi aldırma ebelere sağlıklı beslendikten sonra kilolu olup olmamasının bi anlamı yok
ppzeynep Auaegul4845 Kilosuna az dememiştir, çünkü az değil, maşallah. 6.aydan 9. aya kilo alımı az demiştir, ama hareketli bir bebekse bu çok çok normal bir kilo alımı zaten. Her ay 1 kilo alsalar, 2 yaşında 7 yaş çocuk kilosuna ulaşırlardı.
elifhanimm Hayır bence gayet güzel kuzum bu ebeler şüşko tombul bebeklerle dolu olsun istiyor dünya ama…
Auaegul4845 Erenela_ bencede zaten çok iştahlı bi çocukta değil kendisi meme diye geziyoruz az diyince kafaya taktım
Auaegul4845 ikizbabymom ah bilsem bende bide yanındaki başka ebe bwnim oğlumda şöyle kiloluydu böyle kiloydu aylıkken bu kilodaydı diyince hepten sinir oldum
ikizbabymom Auaegul4845 obez mi olsun bebek ne istiyolar nedir bu tombul bebek güzeldir algısı şimdi kilolu diye övünenler ilerde zayıf diye övünücek kilonun kim faydasını görmüşki yazık o ebenin kafasına
Vanilya Auaegul4845 Gayet iyi kilosu. 6. Aydan sınra her ay bir kilo almıyorlar. Kilo alımı yavaşlıyor
Candy1907 Auaegul4845 1 yaşın üst sınırı zaten 12.5 kiloymus. Daha 9 aylık bebek kaç kilo olmasını bekliyor ki 🙄 hiç kulak asmayın, kilosu gayet güzel ve önemli olan da sağlıklı olması zaten
Auaegul4845 Candy1907 bende şimdiye kadar takmazdım şiödiye kadar öle bişi demedi bu ay diyince şaşırdım
Emir123ali Auaegul4845 gerçekten ben anlamıyorum bu sağlık ocağında çalışanları allahtan bizimki böyle değil canım benimki 11aylık 8 kilo sağlık ocağındada ve bana zayıf demediler sağlıklı olsun yeter rabbime şükürler olsun sağlığı yerinde olsun gerisi boş