Dilosssss Kullanmaya basladim faydasini goren oldu mu? Kizim 2 aylik artik sutumun azaldigini hissediyorum incir uyutmasi da yaptim insallah artar 🥲
Emellina Dilosssss canım ben doğumdan beri kullanıyorum çok faydasını gördüm günde üç kere suyuma damlatiyorum
Emellina Dilosssss şuan 4 aylığız hala da var içindeki vitaminler bitkisel olduğu için doktorum her zaman kullanabilirsin demişti
lilibet Dilosssss ben ilk doğum yaptığım aylar kullandım çok da etkisini görmüştüm. Ama çok aşırı döküyordum 3 güne bitiyordu😂 sonra çareyi gıdalarla artırmakta buldum her bünyeye süt yapan şeyler farklıdır onları denedim😊
Echche Dilosssss yulaf ezmesi cok sut yapıyormus içine sut yogurt meyve çikolata tarçın ne ıstersen ekleyip tuketebilirsin. Gecen gün burda okudum arkadas gogsum doldu taştı demiş. Galactago bende bi ise yaramamisti
Dilosssss Emellina insallah bende gorurum faydasini cok uzuluyorum cocuk cekiyo crkiyo gidim sut geliyo :(( humana caylardan kullaniyodum artik pek etki etmiyor
Emellina Dilosssss düzenli kullanmanı tavsiye ederim üzülme sen olumlu düşün hepimizin sütü bol olsun inşallah 😊
lilibet Dilosssss valla 3 ay günde 4 5 öğün bulgur pilavı yediğim zamanda oldu o çok süt yapıyodu bana. Sonra ayva suyu ve kuru dut suyu çok içiyodum. Deneyebilirsiniz bende çok işe yaradı. Çok fazla şey deniyodum sütüm azalmıştı bi dönem. Humanada işe yaramıştı