Esra-ozsusam4 Guzelkizim1 en geç 17.00 ama 16.30-16.00 olursa 21.00 de daha kolay uyyyor. 1 yas olmak üzere günde 2 uykj
elifhanimm Guzelkizim1 benim de 5,5 ama loş ışıkta oyun oynatıyorum yoruyorum masaj yapıyorum seviyorum doyuruyorum gazını çıkarıyorum birwz daha yoruyorum 8,5 9 da uyuyor bir daha
Babybloom Guzelkizim1 7 aylık bebeğim. Akşam 5 buçukta son uykusu biter. 2 buçuk saat sonra 8de de tekrar gece uykusu
KoalasMom Guzelkizim1 Çok fazla uyanık kalıyor, bizimki 7 aylık son uyku en geç 5.30-6 da bitmiş oluyor 9 da uyuyor
Esra-ozsusam4 Guzelkizim1 mama mı meme mi veriyorsun bilmiyorum cNım ama uyandıgı zaman odadan cıkarmadan karanlıkta tekrar doyurup uykjsu acılmadan uyutabilirsin. sabaha kdr bu sekılde devam. uyutma seklin nasılsa tabi.
Damlam21 8aylgz 6 7 gibi son uykudan kalkarsa 10 11 gibi yatırıyorum daha erken kalkarsa 8 9 gibi durmuyor mecbur yatiroyurm şekerleme yapıyor sonra duruma göre 11 12 gibi yatıyor. Bizim sorunumuz çok sık uyanıyor geceleri :)
Guzelkizim1 Deletedmom5284 12de yatiyo benimki ya 5de bitiyo 7de uyutuyorum yarim saat sonra kalkiyo 22ye kadar bekliyo
nazatamina Sabah 7 kalkis aksam 20 30 yatis en son 5 bucuk alti gibi kalkmis oluyo gun icinde kisa kisa uyuyor tek sorun o gece de kalkiyor ama emip yatiyor geri