Mom456 Hanımlar merhaba sezeryan sonrası izler için contractubex almıştım yüzdeki sivilce izlerine de iyi geldiği duydum,prospektüsünde de sivilce izleri için kullanılabilir diyor,kullanıp memnun kalan var mı sivilce için de?
Mucizem_06 Mom456 bende almıştım muadilini aldim ama Dr da sizinkini yazmıştı kullndim yüzüme birazcık sanki gecrdi
ppzeynep Mom456 Sivilce izlerine iyi geldiğini ben de duydum ama o amaçla kullanmadım. Bacağımda keloid haline dönüşmüş 2-3 aylık bir yanık izim vardı. Ona çok iyi geldi. Ama tam 7 ay kullandım. Sivilceye iyi gelecekse de öyle şıp diye etki edeceğini zannetmiyorum. Düzenli kullanımda etki görülebilir.
Mom456 ppzeynep Çok geçmiş olsun,ben de düzenli kullanmayı düşünüyorum da merak ettim ,tecrübe eden var mı diye?
Dehya Valla ben usendim kullanmaya😅 Annem göz kapağından opere olmustu o da kullanmisti izleri azaltti baya
Vanilya Mom456 5 ay kullandım. Plastik cerraha yazdırmıştım hatta. Kullanayım mı yüzüme dedim ona kullan ama sanmıyorum demişti. Dediği gibi oldu. Ama belki sizde işe yarar
Mom456 Vanilya yaa bayağı da kullanmışsınız aslında,benim hem yeni izlerim var hem de eski yenilere iyi gelir belki