gktgbsracl Kızlar 1 yaş 13 günlük olduk daha hiç süt vermedim sizler bebeklerinize süt veriyor musunuz hangi markayı tercih ediyorsunuz bide hangi öğünde veriyorsunuz ☺️ ben akşamları doktorumun tavsiyesiyle yoğurt yediriyorum acaba şimdi süt mü icirsem 🙂
Cheddar gktgbsracl yoğurt daha faydalı fermente çünkü. Süt hiç vermedim 20aylık şuanda. Her akşam kefir içiyor uyumadan önce
Bilgeninanasi gktgbsracl veriyorum ben 🤷🏻♀️ 14 ayligiz ara ogunde aksam falan veriyorum herkesin tercihine bagli 🤷🏻♀️
gezentianne gktgbsracl Anne sütü alıyorsa gerek yok inet sütüne dedi doktor ayran yogurt kefir veriyorm. Zaten denedm sevmedi yüzünü ekşitti😀
614408eoa gktgbsracl süt vermeye grek yok bir yararıda yok zatn yogurt kefir ayran hatta cacık öyle devm ediyorm 18 aylık hic süt vermek niyetnde degilm bacm
Kelebegimmmm Emziriyrsanz gerk yok. Mamaysa mamaya devam edin. İnek sütünün pek yararı yok bebeğe. Zaten bir bardaktan fazla vermetn diyrlar
benim_adim_ebruli gezentianne kefiri evde mi yapıyorsunuz benim ki de 20 gün sonda yaşına giriyor süt vermem çok katıyım o konuda kefir vermeyi isterim