Masallduruu 20 gunluk bebegim gunduz bir kac saat uyuyor geceleri hic uyumuyor bir yerde yanlis birsey mi yapiyorum ya tukendim artik nasil duzene sokabilirim 17 aylik bi bebegim daha var onunla ilgilenemiyorum Boyle olunca 😑
KaderSan Masallduruu merhabalar benim bebeğim 18 günlük sizinle aynı sayılır. Ben kundak yapıyorum ilk günden beri çok iyi uyuyor kundak uyku kalitesini artırıyor. Gazı varsa yüz ifadesinden anlıyorum kızarıyor. Ya da altına yapmıssa hemen alıyorum. Bu şekilde insallah böyle gider
KaderSan Masallduruu kundak yapmak hem vücudunu sıcak tutuyor hem de gazını rahat çıkartıyor onu farkettim
Masallduruu Zelisblt ac degil eminim gazi var galiba diye dusunup denemedigim sey kalmadi bilmiyorum kundagi da denedim ciglik cigliga agliyor kundakliyken😑
Zelisblt Masallduruu ya kuzum Bn kızım küçükken her gece uyumadan önce 2 3 çay kaşığı rezene veriyordum kendimde bol bol içiyordum. Çok faydasını gördüm denemediysen blki sizde de işe yarar :)
Alvin0 Daha çok kucuk zamanla kendine bi uyku rutini oluşturacaktır şimdi bi düzeni olmaz benimkide öyleydi şimdi kendisi uyur uyku vakti gelince
Zelisblt Masallduruu umarım işe yarar içirdikten sonra karnına hafif masaj yapın, kendizde bol bol için. Birde ağrısı olunca hafif sıcak bi havluda koyabilrisnz karnının üstüne ☺️
Masallduruu Zelisblt bi denicem bakalim Gaz damlasi kadar zarar vermez heralde faydasi olur belki diye onu Bile denedim bi ise yaramadi
Masallduruu Tosbikbebek nurse harweys kullaniyorum onunla es degerde bi damla ama faydasini gormedim malesef😑