Withmoon Merhaba arkadaşlar , Kızım 7 bucuk aylık , evde tekiz bazen kanguruya koyup bahceye indirmek istiyorum fakat kanguruyu sevmiyor . Kullanımı kolay bir kanguru var mı bildiğiniz ?
Dn123 Withmoon salomom kanguru her yone güzel ama bir kere sevmeyince binmiyor hic. Bende kucak delisi olunca almıştım hic binmedi simdi arada koyuyorum 2 dakikansonra inmek istiyor anca supururken koyuyorum
Beyban Withmoon benim kizim 6 aylık borooshbaby var bizde de kullanımı çok rahat ve ergonomik. Ben memnunum tavsiye ederim
Sumeyra87 Bende hem tekim gunduzleri havalar guzel olunca disari cikarmak saglik ocagina filan goturmek icin istiyorum.bide evde bazen kollarim tasimiyor artik sirtim cok agriyor 3 ay 24 gunluguz.kucak istedigi zamanlar az bucuk islerimizide yapariz diye istiyorum.solomombaby i herkes meth etmis hem.her yone kullanimida var.gecen bime gelenden denemek icin aldim oglum durdu icinde ama ben rahat edemedim onunla.oyuzden solomombaby alicam sanirim.ama buradaki fikirleride bekleyeyim bende.
yagmurum_53 Sumeyra87 bime geleni bende çok istiyordum fakat bebekle gidemedim erkenden nasıl kalitesi olsun kullanımı olsun bide ayaklar düz mü iniyor m şeklindemş hangisi
Sumeyra87 yagmurum_53 yok ben begenmedim onu ya hem ufak biraz hemn belden destegi olmadigindan cok agirlik verdi bana.gerci benim sirt agrilarim var ondan da olabilir ama ben begenmedim yani.
yagmurum_53 bende bekleyeyim burda çok istiyorum ama alırken dikkat etmek gereken şeyler warmış çok tecrübesizim bilinçli yada kullanan anneler wRsa bilgilendirebilirmi acaba
yagmurum_53 Sumeyra87 iyiki almamışım o zaman bel ağrısından ölüyorm zatn hamlandım heralde doğmadan sonra geçmek bilmiyor emzirmek için çeşit çeşit şekillere girdigimden dolayı
Sumeyra87 yagmurum_53 benimde agrirdi zaten sirtim.dogumdan sonra artti iyice.kucagimda cok fazla tasiyamiyorum bu yuzden kanguru alicam bende nasipse.hem.az bucuk is yaparim hemde disari filan tek basina arabayla zor olur bi cikip dolasip geliriz kucak kucaga😀
yagmurum_53 Sumeyra87 aynen kolaylık sağlıyor bzmde asansör yok apartmnda arabayı ççkla beraber götürüp getiremiyorum malesef çokda çkmk istiyorm dışarı bazen o yzden istiyorum.
Sumeyra87 yagmurum_53 aynen alissin istiyorum hemde bende.kalabaliga degil ama kapimizin onu musait bi hava alip gelmek maksat.