Tosbiginannesiii Kizlar mutfak dolaplarimi temizleyecegim hangi deterjanlarla temizliyorsunuz hiç leke ve iz kalmamasi icin fikirlerinizi bekliyorum🥰
YelizDmr Tosbiginannesiii en önce çiğ ve domestoslu sıcak su yapıyorum silip kuruluyorum arkadan da farmasinin çok amaçlı temizleyicisiyle siliyorum mis gibi oluyor ilaç kadar bence bez de önemli farmasinin cam bezi ile siliyorum
Rezzan Tosbiginannesiii bulaşık makinesi tableti fairy kullanoyorum. Kovanın için koyun kaynar suyuda üzerine boşaltın zaten eriyo hemen mis gibi temizliyo☺️
Aselinnannesii YelizDmr bende genelde ya domestos yada cifle. Ama çamaşır suyu bir sürü sonra beyaz dolapları sarartirmiş o yüzden artık çamaşır suyu kullanmamayi düşünüyorum. Ya cif kullanırım yada bulaşık deterjanı
YelizDmr Aselinnannesii benimde beyaz dolaplarım yaklaşık ikinsenelik evliyim şu ana kadar bir şey olmadı ama arkadan kuruluyorum hemen
CanselK Tosbiginannesiii sarı su aldım BİM’den onunla siliyorum, ilk dolaba sıkıyorum ıslak bezle silip kuruluyorum. Leke falan kalmıyor
Aselinnannesii YelizDmr bende öyle yapıyorum ama daha dün Komşum söyledi bana da. Sarartıyor die yoksa ben bekarken de hep çamaşır suyuyla silerdim dolapları yani bir damla bile olsa girmesi lazm mikropları ölsün die😆
YelizDmr Aselinnannesii aynen bende öyleyim her yere mutlaka bi damla da olsa koyarım diğer türlü temizlenmemiş gibi geliyor 😃