Dilber Edabulut kac aylikki bebeginz? Ben sarkuteri urunlerni sutume gcmesin diye dgru dzgun yemiyosum salamdi sosisti flan brz buyuyunce yedim 4 aylik flNdi galiba gz problemi bttginde o zman yedim
Sulegorkem Edabulut ben 2 sefer yedim mecbur kalıp kızım mahvalmuştu ozaman 2 bucuk aylıktı 5 aylıkke birde yemiştim ozaman hiç birşey olmadı
Bebeminnie Edabulut ben herrşeyi yiyorum hiç gaz fln olmadı bebeğe göre değişir bence ne desek yalan olur 🤷♀️
Edabulut KaSeAy sosis falan varya o yüzden tereddüt ettim yorumunu göz önünde bulundurup yemeyi düşünüyorum 😂😂
KaSeAy Edabulut Can boğazda gelir ye😜 bı arada arkadasların yorumu okudum da doğru söylüyolar bebekten bebege degişir. Ben herseyi yiyorm hiç ayırmadım gaz problemimiz olmuyo şükür çok gazlı bi oğlum var ama kendi çıkarıyo hep bemi ugrastırmıyo☺️
Eliztosum_ Edabulut canım bebekten bebege gore gaz yapan yiyecekler degisiyo 😊 Bizde Yesil fasulye gaz yaparken pizza gaz yapmiyo mesela surekli de yerim
Sezenkumsal92 Edabulut valla ogumdan snra cok dikkat edmeme ragmen yine gaz oldu yine odu suan herseyi yiyorm kurubaklagiller haric