gezentianne Selimustafa Bizm de önde 8 süt dişi arkada 4 azı diş cıktı köpek dişleri çıkmadı oralar boş 😃😃o sıralama doğrj olabilir 13.5 aylık
Badehandeyldz Selimustafa alttan 4 üstten 4 birde 4 azı çıkarttı şimdi köpek dişi çıkmış bi tane 17 aylık benim kızımda önce azı çıkıyor diye biliyorum ben😅
Nergis24 Selimustafa 19 aylık kızım 1 tane köpek dişi çıktı şuan 3 tanesi patlamak üzere . 4 tane azı disi çıkardı hiç ateş olmadı ama bu köpek dişleri ateş yaptı 3 gündür atesleniyor.
Selimustafa Nergis24 Ayy demekki köpek diş çok sıkıntılı oluyor inşallah kolaylıkla çıkarır yavrularimiz
Badehandeyldz Selimustafa bide kızım hastalandı benim antibiyotik kullandı geçen 1 hafta ayrıyetten arada ağrı kesici veriyordum dişe de iyi geliyordu sanırım çok zorlamadı☺️
Biscolataerkegim Selimustafa Bizim ön üst alt çıktıktan azı dişler çıktı sonrasında. 4 diş kaldı çıkmayan bunların 2 si köpek dişi. Belli olmuyor hangisinin çıkacağı yani
ikizerkekannesi Selimustafa 18 aylık ikizlerimin son 1-1.5 aydır köpek dişleri çıkıyor bi biri bi biri allahım azılar bu kadar zorlamadı gece doğru düzgün uyku yok öyle olunca gündüz mızmız ağlak huysuzlar yarabbim o köpek dişler perişan etti bizi