busrasevim33 Kızlar merhaba bebeğim bayadır kabız ağlayarak yapıyor sağlık ocağına götürsem herhangi bi ilaç verirler mi başına gelen var mı zeytinyağ bile işe yaramıyor içiriyorum poposunu uyarıyorum yok kendiliğinden yapmıyo 3 aylık bu arada
Canogluss busrasevim33 sadece seni mi emiyor peki . Dışkısı afedersin bizim dışımız gibi mi yoksa kıvamı yumuşak mi ?
Akinege busrasevim33 şimdi bebek rahatsiz oluyorsa ve kakasi sert cikiyorsa yaparken önce bir fitil verin o sert kakayi bir dışarı atsin yumusayincaya kadar yine zeytinyagiyla uyarın mamayi kesinlikle değiştirin brnde ayni seyleri yasadim cok şükür mamadan sonra güzeldi ama duzelmesi hemen olmadi oyle 1 2 hafta geçti yani. 1cay kaşığı zeytinyagi yafa bur kac damla mamasina gunde bir kere koydum cok şükür düzelmeye dogru gitti. Zaman alıyor birazcık bide kaka yapmasi icin masajlar var youtube da onlara göz gezdirin bunlarin.hepsini ben kendi cocuguma.yaptım ve faydasi oldu
busrasevim33 Canogluss mama da alıyo canım almadan önce de çok geç yapıyordu ama yumuşaktı aptamil kullandık onda olmadı doktorumuz evolvıa önerdi güzel kaka yaptırıyor diye o mu yaptı kabız hiç bilmiyorum kalın yapıyo şu an 😭
Canogluss busrasevim33 aa aptamil e dön canim o zaman belki içinde ki bi maddesi tikiyordur evolvoianin. Üzüldüm şimdi ama zeytinuagi ver günde 2 kere olmadi bide masaj yap karnına. Popoyu uyarmayi da onermiyolar ama 🤷♀️
busrasevim33 Canogluss veriyorum canım verdiğimde de yapmıyo canının yanmasına dayanamıyorum 😭 teşekkür ederim yorumun için🙏🏻❤️
busrasevim33 Elifeslem1 gliserinli fitil veriyoruz canım doktorumuz yazmıştı çok zor durumda kalınca mecbur yapıyoruz çünkü canı çok yanıyo😣
busrasevim33 Toprak2509 geçmiş olsun 🙏🏻 Deneyeceğim aptamilin de kabızlığa özel bi maması varmış onu duydunuz mu düz aptamil mi vermiştiniz siz
Toprak2509 ozgenil-12 geçmiyor 1buçık ay oldu bizimde. Cocuk cerrahına götüreceğim kakasını kendi yapıyor mu önce onu sorayım
ozgenil-12 Toprak2509 evet kendi ywpıyo.biizimkide çok sulu yapıyo kakasını. O yüzden oldu sanırım çatlak
busrasevim33 Akinege çok teşekkür ederim dediğinizin hepsini bende yapıyorum ama mamayı değiştirmekle başlayacağım 🙏🏻
Akinege busrasevim33 evet mamayi değiştirmek kesinlikle etkili sindriimi kolay olanlardan birini seçin. Biz bebelac gold a geçtik memnunum bide probiyotik damla da baslamistim belku onun da etkisi olmus olabilir