Ayse3535 Dokuz aylık bebeğim yumurta alerjisi var öncesinde süt ve süt ürünleri alerjisi vardı bir hafta önce test yaptırdık Ve bağışıklığı düşük çıktı ben de bağışıklık güçlendirici kullanmak istiyorum doğal içerikli sizin kullanıp memnun kaldığınız var mı?
Sarikuzumalp Ayse3535 şimdi varmı süt ürünleri alerjisi. Bunu en iyi doktorun bilir canım doktoruna sor başkasının kullandığı vitamin belki senin bebeğine iyi gelmez
F-Betul Ayse3535 Kızımda da aynısı çıktı, şurup verdi ama içeriği sıkıntılı geldiği için kullanmıyorum daha temiz içerikli şurup arayışındayım bende. Bekleyeyim belki bana da uyan tavsiyeler gelir.
Mom44454 Ayse3535 canım bizimde aynı sorunumuz var doktor argivit focusla möllers balık yağı önerdi bende gün içerisinde mutlaka ceviz badem falan vermeye çalışıyorum
Sarikuzumalp Ayse3535 Ben bazen kendim mayalıyorum bazen de altınkılıç markası alıyorum doktor o markayı tavsiye etmişti. Bimde a101 de ve genel tüm marketlerde var bu marka.
Mom44454 Ayse3535 ben 10 aydan sonra başladım canım araştırmak lazım ya da 3 gün kuralı gibi denersin