Fulyaalinmina Mervedoruk 5 buçuk aylık sabah 15 dk akşam 15 dk izliyor normal de TV hep açık bakmaz sadece kırmızı balık ve küçük kurbayi izliyor seviniyor bende o sırada yemeğimi yiyorum
Mom62636362 Mervedoruk elden gelen bir şey yok, tek tesellim bebeklerim koyduğumda put gibi durup sadece ekrana odaklanmıyorlar, yine oyunlarına devam ediyorlar, arada dönüp izliyorlar ama daha sakin oluyorlar 🙏 bazen nefes almam gerekiyor çünkü
ugurbocugu28 15 aylık bebeğim Kitap okuduğumuz boya yapdığımız ve beraber oynadığımız zamanlarda kapalıdır.onun dışında açıktır tv. Ama onun izlediği sadece reklamlar. Günde temizlik veya yemek yaparken 1 saate yakın çocuk şarkıları açarım tvden ona bakar.
Mervedoruk ugurbocugu28 ya ben alışır bu sefer oyuncaklarıyla oynamaz sürekli tv ister die korkuyorum
serhattt Mervedoruk 5 ay 4 gunluk izlemiyor oyun halısında oynuyoruz o uyurken ıslerımı yapıyorum gun boyu tvde acık donup bakmaz cok aglarsa kukulı sarkıları acıyorum sadce ses yetiyor
Fulyaalinmina Mervedoruk Otizm kalıtsal bir durum. Yani bebekte otizm var ise tetikliyor ama 24 saat TV başına oturtmak doğru değil herşey kararında olunca güzeldir. Hiç birşey olmaz. Bizimki küçük kurbağa yi duyunca onunla konuşuyor seviniyor
ikizleriim Amerikan pediatri akademisi 2 yaşa kadar sıfır ekran öneriyor. Ben de araştırmalarım sonucu izletmemeye karar verdim, taviz vermiyorum bu konuda🌸
Kuzeyklc Mervedoruk oyle oluyor emin olun. Buyudukce daha da cok alisip bagimli olmaya basliyolar. Bu sefer girdiginiz hicbir ortamda durmaz kendi bebegimden biliyorum artik izletmiyorum. Zaman gectikce daha cok dikkatini vermeye ve ilgisini cekmeye basliyor. İcim rahat etmedi artik izletmiyorum. 😊
ugurbocugu28 Mervedoruk bağımlısı olmadığı için ben kızımda öyle bir sorun yaşamadım. Akşama kadar başında değil çünkü. Benim seçtiğim zaman dilimimde izleyebiliyor. O da değidiğim gibi çocuk şarkıları. Çizgi film açtım bi kaç kere dikkatini çekmedi. Şarkıları seviyor harketlere eşlik ediyor. Bazen kumandayı getirip aç dediği oluyor ama o an dikkatini başka şeye çekiyorum unutuyor. Kontrol sizde olduğu sürece ben sakınca görmüyorum açıkçası. Tabi bu benim düşüncem.
Vanilya Mervedoruk altını açarken izletiyorum. 5 dk. 1 yaşına girecek. İlk 8 ay izlemedi. Kaldırıcam tv yi komple
Eminerd Mervedoruk 6ay 6 günlük hiç tv açmıyoruz evde. İlerde ne olur bilemem. Ama mümkün olduğunca açmamaya çalışacağız 🙏🏻
Babybloom Mervedoruk otizm ile ilgili geçen burada biri bir doktor görüşü yazmıştı eğer otizm varsa tv bunu açığa çıkarırmış. Ama sağlıklı çocuğu otistik yapmazmış. Konuşma geriliğine de tecrübem dayanarak katılmıyorum. Çünkü oğlum baya erken başladı konuşmaya, 18 aylıkken kurallı cümle kurabiliyordu. Bence konuşma bizim çocukla iletişimimizle ilgili biraz da. Ha tabiki tv açıp akşama kadar çocuğu karşısına koyarsak gerileme yaşatır.
Mervedoruk Babybloom günde ben en fazla 20 dk falan izletiyorum oyun oynanabildiğim kadar oyun oynatıyorum
Mehtaponurs Mervedoruk İzletiyorum bazen kahvalti sonrasi 30 40 dk kadar aksam da yine o kadar oluyor. Bazen günde iki bazen günde bir kere oluyo cok nadir üç olduğu günler de oldu. Ben bi sabah Müge anlı izlerim o bitince zaten komple kapanır tv. Bazen de izlemem hic falan oyle 😄
File351047 Mervedoruk 16 aylık bir aya kadar hiç açmıyordum fakat şimdi çok mecbur kalırsam 10 dk kadar açıyorum