zcn01 Az once banyo yaptirirken filesi sicak olsun diye su dokmustum sicak su dokmusum meger cocugu yatirinca basti cigligi yavrumun sirti kipkirmizi oldu 😔😔 sonrasinda aglamadi ama cani aciyo mudur bisey olmus mudur ya
[silindi] zcn01 bende suyu ayarlayamamıstım bana ıyı geldı ama bebegıme doktıkten sonra farkettım basmıstı cıglıgı :( bişi olmadı gectı sonra ama sımdı cok dıkkat edıyorum
Aslihannazli zcn01 annesi bilerek isteyerek asla yapmassın o yüzden üzülme Bak sırtına gitmiş mi kızarıklık bi dahakine daha dikkatli olursun canım benim ❣
Thesra zcn01 Sudocream varsa elinizde yada herhangi bir pişik kremi sürün ama yedirmeyin kalıp gibi dursun geçer ozaman geçmiş olsun💐💐
zcn01 Aslihannazli ya nasil sinirlerim bozuldu moralim alt ust oldu banyodan sonra hala kizarikti ama krem surerken ya da kurularken aglamadi acimiyodur demi
deletedmom775 zcn01 acısa ağlar canım üzerine bile yatamaz o yüzden rahatla biraz kremleri Sür geçer inşallah en kısa zaman da 🙏😊
Laayla zcn01 acısa ağlar diye düşünüyorum kucağına alırken ya da yatırırken sürtünmesin o bölge bi şey olmaz işin en güzel yanı çektikleri acıları unutuyor olmaları valla o aşılar topuk kanları az mı yakıyor canlarını öyle düşün
zcn01 Laayla hala elim ayagim titriyo nasil boyle bi hata yaptim bilmiyorum umarim dedigin gibidir 😔🙏🏻
Kahvegerek Acısa kurularken havlu deyince ağlardı merak etmeyin nemlendirmeniz yeterli geçmiş olsun 😊
Fatmaervanur zcn01 canım zeytin yağı ile guzelce yedir hic hirsey olmaz korkma zeytin yağı ağrıyı alır bu bizim içinde gecerli cok işe yarıyor ben denedim kendimde elimi sıcak su dökmüştüm