Ikrazumra19 Kizlar simdi kizimin 1 yas dogum gunu var bu ay sadece surekli gorustugum alt katimda oturian bi arkadsim esi gelicek Oncen bir corba salata dusundum ama yanına kek börek salata yada fsrkli neler yapabilirim fikir verir misiniz
Portakal Ikrazumra19 benim kiziminda Ramazan’a geliyor sadece iki kişi cagircam ama yemek mi kısır börek tarzı bir şey mi yoksa iftardan sonra çaya mi çağırsam bilemedim
Mom095 Ikrazumra19 ben olsam normalde iftara çağırdığım misafirimi nasıl ağırlıyosam öyle yapardım. Güzel bi yemek. Sonrasında da pastayı keserdim. Ramazanda zaten yemekle birlikte kek börek vs tarzı pek yemeyebilir. Ha evet kıymalı bi börek ara sıcak olarak servis edebilirsinz
Esra-ozsusam4 Ikrazumra19 bende az kişi ile yapmayı düşünüyorum. cevremde bir iki kısı dısında oruc tutan yok. ikramlık kısmını da abartmayacagım. kısa bir sürede bitirmek istiyorum pandemiden dolayı ::(
Esra-ozsusam4 Ikrazumra19 yemek sonrası pasta ive içecek ile devam edebilrsiniz. bir iki cesit tuzlu da olabılır belki
Ikrazumra19 Esra-ozsusam4 yani benim bu arkadasim zaten esimle hergun dipdibe bizde gelip gidiyoruz onunda bebegi var dikkst ediyoruz bende ikramlik hazirlikcsm bakalim
Ikrazumra19 Esra-ozsusam4 yani cok abartmak istemiyorum zaten yemekten sonra agir gelebilir tsk ederim🙂