tosbilitostos Siz ne zmn oldunuz? Normalde lohusalık bitmiş temizlenmiştim dün olmuş ama lohusalıkta ki kan değil bildim adet kanı korktum açıkçası ne bu diye sonra araştırdım kişiden kişiye ilk adet değişiyormuş. Ama yinede bi korkuyorum normal mi diye.
Oge tosbilitostos 52. Günümde adet olmuştum daha sonra olmadım oğlum 4 aylık olduktan sonra olmaya başladım artık her ay
iki_prens_annesi tosbilitostos yok cnm herks bir deglki kimisi 1 sene olamayabiliyoda ozellikle emzirenlr gec olur duzenszlk olur sikinti yapma umarim hep duzenli olur 🤗🤗
QueenMom__ tosbilitostos hatta 2 hafta sonra tekrar adet oldum 2 ay olmadım. 4. Aydan beri düzenli oluyorum 😊
Ftmsrt tosbilitostos normalmiş bende aynı şekilde 40 mız çıkınca adet oldum. Hala düzene girmedi 10 15 günde bi oluyorum
omeralismom tosbilitostos canım benim lohusa kanamam bittikten sonra 45 gün içinde 3 defa adet oldum😃 normal
Busraabdullah tosbilitostos bnmde 40m ckmadan olmustum ondan sonra 4 ay olmadım normal yani bunlar cnm
CemreKerem35 tosbilitostos Ben de sizin gibi hemen adet oldum . Düzenim hiç bozulmadı doğumdan sonra adetim hiç aksamadi yani
balannesiii tosbilitostos bazı insanlar 40tan sonra kesilmez kan adet değildir o dediler ama bende hemen oldum 40ım cıktı 5 6 gün snra adet oldum bence adet olmussundır sende