Ya gerçekten insan ne yazacagımı nne söyleyecegımi bilmiyorum 25 yaşına gelene kadar annemin babamın hatta 2 abimin gölgesindeydim taki evlenip babamın evinden ayrılna kadar ben çok serbest büyüdüm ama ailemin eli hep üzerimdeydş allah onların ayagına taş degdirmesin evlendim eşimin evinde rahatladım bi nebze olsa çünkü artık içim o korku yoktu başıma bişey gelecek korkusu allahıma şükürler olsun gelmedide şimdiye kadar ama az önce ne yazıkki Twitter hesabında 12 nisan haberi diye bi yazı okudum ellerim ayaklarım boşaldı benim kardeşim yegenim kızım var artık korkar oldum nolucak böyle halimiz ne kızlar ziyan oldu neden hala ülkemizdekş devlet adalet buna bi açıklık getirmiyor neden anlamıyorum gerçekten eskiden bu kadar yoktu son zamanlarda gündemimizde taciz olayları kadına şiddet sokakta dayak yiyen kocası tarafından katledilenler varken 2 gün sonra serbest bırakılıyor ya otobüse binşyorum gerizekalı 💩 beyinliler açıkta …. görmüş gibi bakıyolar ne neye bakıyorsun sanki kuyruk sallıyoruz resmen bu kadr da zevkine düşkün olunmaz anneleri kardeşleri de var empati kurmuyormusunuz artık çok acı verici bi durum ben dua ederken bütğn kızlarımızı kadınlarımızı kim varsa herkese dua ediyorum rabbim kimseye o şekilde kötü bi an yaşatmasın hiç bi annenin babanın evladına hiç kimsenin allahım herkesin kızını babasının evinden ifffetiyle şerefiyle çıkmayı nasip etsin 🤲