Xyz1234 Kızlar bebelerinize ne sıklıkla kıyafet alıyorsunuz? 5.5 aylık kızım var Pandemi hep evde olmak falan derken ben çok almadım açıkçası ama sanki içimde kalıyor sonuçta bir defa bebekliği olacak kızımın diyorum çok kıyafet alasım geliyor bu sefer de eşim abarttığımı düşünüyor tabi ki herkesin maddiyatı ölçüsünde bu mesele ama ortalama olarak merak ettim ne kadar bütçe ayrılmalı sizce ?
Oyku123 Xyz1234 mevsime gore aliyorum bende yaza girerken yazlik 6.7 tshirt ve 6.7 tayt . Kisa girerkende 6.7 sweat ve 6.7 tayt 2.3 hırka .. 2 takim yazlik 2 takim kislik pijama . Elbise hic almadim zaten evde elbise olmuyor disarida cikamiyoz boşa diye almadım.
Atikeemre14 Xyz1234 cocugun yedıgı helal gıydıgı haramdır derle buyuklerımız bence cok abartma tam buyumue evresınde ıhtıyaclarını al derım bende senın gıbı yaptım doldurdum benım olmadı onun olsun dedım suan 3 hurc kıyafetı var dusun 1 hurcta bırılerıne verdım hepsı kalıyor 1 kere goydırwbılıyorsan amenna dıyorsun yazda zaten cabuk gecen bır mevsım bence baska bır seyde degerlendır derım bu dusuncenı mesela bebeklerın ayakları 6 ayda bır buyurmus ben 8 ayda ılk adım ayakkabısı aldım 1 ay sonra olmdı ayagına verdıgım para cope gıttı yenısını almak zorunda kaldım
Rules Xyz1234 bende senin gibiyim canım hep evdeyiz oğlum 6 aylık en rahat ettiğim kıyafet alttan çıtçıtlı bady ve ya tayt yada eşofman. Bazen bende alsam diyorum ama yenidoğan dönemde aldıkları mı hiç giydiremedim yazık oldu. Çocuğu evde rahat giydirmek lazım hareketleri kısıtlanmamalı. Bende küçüldükçe alıyorum h& m mağalarında 3 al 2 öde oluyır baya uyguna geliyor o zaman
elifhanimm Özellikle gidip almıyorum almak için,küçüldükçe artık olmuyorsa alıyorum. Zaten annem babam sağ olsunlar geldiklerinde getiriyorlar. Zaten çoğu şeyi giydiremeden büyüdü. O yüzden kendinç hiç üzme
Xyz1234 elifhanimm ben gittim pandemiye rağmen ama mağazada almiyorum beğenmeyip nette çok hoşuma gidiyor surekli de reklamlar falan kapitalist sistem iste 😒
Efy Yaza ve kışa girerken toplu alıyorum gerçi kızım iki yaşında o kadar hızlı büyümüyor artık sizinki kadarken küçüldükçe alıyordum insan heves ediyor ama şimdiki aklım olsa o kadar almazdım
Xyz1234 Oyku123 geçen gittiğimde 4 takım aldım eşim diyor tamam işte dedim daha bu ne ki yaz yeni başlıyor 😂
Xyz1234 Atikeemre14 ben çok alamadım şimdiye kadar ondan herhalde bundan sonra bol bol alıp giydiresim geliyor evet çabuk küçülüyor ama kötü de olmuyor veririz birilerine diyorum
Ozgeersin Kışa ve yaza girerken toplu alıyorum sonra aralarda indirimleri takip ediyorum uygun buldukça alıyorum. Evde de olsa kirleniyor üstü sık değiştiriyorum birde, bütçem yettikçe almak istiyorum abartmadan.
Ozgeersin Xyz1234 4 alt 4 üst 2 takım falan ama bunu 3 kez falan yapıyorum bu şekilde daha sonra da gördüğümde uygun fiyata alıyorum indirimleri takip ederim. Birde oğlum 2 yaşında oldu 24/36 ay alıyorum artık seneye en azından ilk zamanlar giyebilsin diye.
Xyz1234 Rules aynen ben de indirimleri takip etmeye çalışıyorum ne bileyim ben de rahat kıyafetler almaya çalışıyorum ama çeşit çeşit giysin istiyor insan 😂