prensveprensess Kızlar mrb bebeğim salı günü 40 günlük olucak insaallah bi sorunumuz var tek memeyi emiyo soldakini sagdakini simdiye kadar 2 3 kez emmistir sadece tutmuyo ne yaptiysam tek memeyle büyüten var mi bebegini neler yaptınız mama vs kullandiniz mi
Ayseege6156 prensveprensess tek göğüsünüz o ı bi zaman sonra doyurmaz yetersiz gelir mecbur mama vericeksiniz benim bebeğim 2 aylık ikisini de emdiği halde akşama bişey kalmıyor 1 öğün mama veriyorum bebeğinizin doyduğundan emin olun mutlaka bez kontrolünü yapın ayrıca size şunu öneririm bi şekilde diğer göğüsünüzü tutturmaya çalışın pes etmeyin eğer sütünüz varsa 2 yaşına Kadar mis gibi emzirirsiniz anne sütü gibisi yok maalesef
_Koncuy_ prensveprensess kayınvalidem çocuklarını tek meme ile büyütmüş diğerinden hiç süt gelmemiş. Eşime mama desteği yaptığını biliyorum. Görümcem de aç olduğu için sürekli ağlıyormuş sonradan fark etmişler. Siz heer emzirmede önce o gögsünüzü verin 5 dk sonra diğerine geçersiniz daha çok küçüksün üz olabilir böyle şeyler pes etmeyin sadece. Emzirdikçe sütünüz gelir gögüs ucunuz şekil alır. Sağma makinesi varsa onu ds kullanabilirsiniz. Şuan için tek gögüs yetebilir bebişe ama büyüdükçe yetmez
prensveprensess ecemine masaallah aslında benimde sütüm var am bazen cok agliyo emziriyorm birakiyorm susmuyo yine de biberonla verince susup uyuyo acaba diyorm yetmiyo mu ara ara onceden sagip dolaba attığım sutleri veriyorm
prensveprensess Ayseege6156 kesinlikle pes etmiyorm surekli emzirme hemsiresine gidiyorm diger memeyi de 20 gun sonra tuttu insaallah bunu da tutar
ecemine prensveprensess bende bi ara öyle yaptım önceden sağdığım sütleri verdim ama bitti dolaptaki sütler. Benim stresten kesildi tek göğsüm covit geçirdim koku kaybım var o yüzden kesildi